Oběd z kuřecího masíčka

16.01.2010

Holky dáte mi nějakej receptík z kuřecího masa?Mám řízečky ale nechci dělat klasický řízky,chtělo by to nějakou změnu anebo třeba nějak zapečené v troubě,děkuju všem.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,já zrovna dnes budu dělat kuřecí nudličky s čínským zelím a rýží.Trošku hubneme,tak se snažíme trošku zdravěji stravovat :)

Já v týdnu dělala kuřecí nudličky s francouzskou hořčicí a smetanou - prsa na nudličky,do mísy s trochou oleje a dvěma lžičkami té horčice, nechat uležet alespoň hodinku, poté osmažit na pánvi a ke konci nalít smetanu (šlehačku), dělala jsem k tomu těstoviny a u přítele to mělo velký úspěch. Dále máme rádi zapečená prsa s tatrkou a sýrem, já dávám ještě slaninu - na dno zapékací mísy trošku másla, slaninu, maso, tatarku, sýr, slaninu, maso, tatarku, sýr, k tomu rýže, těstoviny, kaše, jak je libo. Já mám ráda kuře na kari - prsa na nudličky, posypat kari, usmažit, zalít smetanou, k tomu zase rýži, nebo těstoviny. Taky máme rádi zapečené s bramborama - do pekáčku syrové na kolečka nakrájené brambory, kuřecí prsa, pórek, brambory, celé zalít šlehačkou. No a ještě mě teďka napadá kuře na paprice, ale na to recept určitě znáš.

Já zrovna taky dumám, co udělat z kuřátka...mě se zdá dát kuř. maso do trouby škoda...
my hodně děláme tatranský kuře....

In reply to by Karluša

na rozpálenou pánev dáš kuřecí maso(vajíčko, solamyl)..na to cibulku, porek, papriku, mrkev žampiony, až je to poloměkký ...dochutíš sojovkou, zázvorem (troška), česnekem (taky troška), kari(když to bude málo slaný dosolíš)...a k tomu se udělají bramboráčky..dáš to do malého pekáčku(jako jedna porce) (nebo na talíř) na tu směs dáš slaninu, sýr..a zapečeš...

Já z kuřecího masíka zapečené v troubě se salámem a sýrem, normoš je okořením a osmažím na pánvi, pak přendám do pekáčku, nahoru hodím salám, pak sýr a dám pod gril do trouby, nebo pro změnu dám šunku, broskev a sýr, nebo dělám zapečené s bramborem, ale to tam to masíko dávám syrové, vrstvu syrových brambor, pak naklepané a okořené maso, pak zase brambory a dám to upéct. kdy už je to měkké, zaliju to šlehačkou, posypu sýrem a dám otevřené do trouby, udělá se Ti taková omajda.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky