spánek

15.01.2010

Ahoj holky prosím vás co mám dělat malýmu je 8 měsícu a pořád se kroutí a když se kroutí tak hned brečí.Prdíky to nejsou jenom se mě zdá,že prostě jak se kroutí tak se vzbudí strašně ráda bych chtěla se vyspat a je to každou noc několikrát co malej tohle dělá prosím vás porad te mi děkuji.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, a nezacal lezt nebo si stoupat....Nas maly to mel od 8.mesicu je v noci skoro kazdou chvilku vzhuru........ma hrozne neklidne spani, jak rikam asi se mu zdaji nejake divocarny. Ted jsme byli na prohlidce a dle vahoveho prirustku se pry hlady nebudi,coz jsem si i myslela, ikdyz vypada jak hladovec nejvetsi. V noci byl ted asi mesic skoro kazdou hodku vzhuru....No proste des.....ted jsem si pritahla postylku k posteli a kdyz se zacne vrtet hladim ho pripadne dam dudlika.Nerikam,ze je to uzasny spanek, ale je to od te doby o 100% lepsi.....A hlavne vzdrzi v noci i 7h bez jidla takze to opravdu nebyl hlad,co ho budil. Bavila jsem se s doktorem a tihle nasi drobeckove maji nocni desy...musi vstrebat,co za den prozijou a ze toho neni malo :a:

In reply to by Andrejka...

vydrzet....nic moc nezabira.....vime to i od znamych.....Proste od te doby,co stoji je noc des bes......Ale ted se fakt docela osvedcila postylka a hlazeni.....Jinak cestuje pres celou postylku a mele sebou....radi i v noci......kdyz ho hladim vydrzi aspon dyl spinkat....Prikrmem ani cajem atd. si nepomuzes. Vim,ze je to hruza mi to mame uz vic, jak mesic a to driv krasne spinkal.....Maly je zivejsi a nema potrebu spanku jako my rodicove, ale jinak je zlateeeej a krasne si pres den dokaze uz i sam hrat. Musime vydrzet a doufat,ze je to prejde :( Zkousela jsem nechat ho i vybrecet,ale po pul hodce sileneho revu i se slzami a sypanim jsem to vzdala. A hlavne jsem zjistila,ze ted nechce byt u usinani sam....staci,kdyz lezim v posteli a vidi na me.....Kdyz odejdu je rev....driv usinal bezproblemu.Ted si nas hlida :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka