Reflux???

16.01.2010

Už 5 den Martínek blinká na dálku :( sice papá pořád s chutí, já mám mlíčka dost...ale po odříhnutí tak za 20 minut začne blinkat :sick: Předtím strašně mává ručičkama, kope nožičkama ...pak se zastaví a hodí šavli :#o: Myslím, že to bude reflux :?
Něco málo sem si přečetla na internetu...a tak se chci zeptat,jeslti máte některá zkušenosti s tím, jak když tak zavíst dokrm UM, když nebude malej nabírat??
Předem moc děkuju :+^*:

A ještě se zapoměla dodat, že v poslední době jsem hodně začala pít kravské mlíko...tak jestli to nemůže bejt třeba i tím??

Ahojky :a: hlásím, že potom co sem přestala pít kravský mlíko malej nebliká...teda, když se nepřepapá :) i stoličku, už máme jako dřív(míchaný vajíčka...)
Ale, protože nás zlobí usínání přez den...rozhodla sem se, že budu vstávat ve 4-5 hod ráno(to se Martínek budí na kojení)a začnu si uklízet, vařit atd. tak abych měla na malýho potom čas a jít s ním ven atd.
Jenže určitě pak budu přez den vyštavená a když si dám kafe, tak jedině s mlíkem(turka nevypiju :n: )...ale zase nechci, aby Martínek začal blikat :n:
No a co teď...nevíte??

já bych nejdřív omezila kravské mléko a mléčné výrobky... dost podobně se totiž projevuje alergie na bílkovinu kravského mléka a nejedná se o reflux - navíc reflux mívají děti od narození a neobjevuje se až tak pozdě...
- tj. nejdřív vynech mléko a za tři dny uvidíš, zda to bylo tím...

Ahoj tak mě to začal dělat malý, když mu bylo 10 dní. Zvracel mi takhle 2 dny. Dr. nás poslala do nemocnice kde si nás nechali.malému napíchli kapačku, protože byl dehydrovanej. Tak si na to dej pozor, když to trvá už tak dlouho! Jinak se nám to občas vrací i těď. Dr. nám poradila takové granulky co se rozpustí ve vodě, je to přímo pro to, aby nebyl dehydrovaný, když zvrací. Jmenuje se to KULÍŠEK, podává se to po lžičkách. Ale radši si dojdi k tý doktorce, náš vojtík po tom vždycky šel s váhou dolů a to není dobře. Hlavně mi jedna známá (zdravotní sestra) řekla ať mu dávám určitě tu vodu, mohl by upadnout i do bezvědomí.

Ahojky, naše malá blinká ještě ve třech měsících. Pokud bude krásně prospívat, tak bych to neřešila. Tak mi to řekla dětská dr. Taky se může přežírat. My jsme ze začátku občas házeli šavle a bylo to tím, tak jsme prodlužovali intervaly mezi kojením na dvě a půl hodinky. Ale kdyby blinkal opravdu hodně asi bych s ním dojela k dr. Jinak by jsi mlíko neměla moc pít prý to nedělá miminkům dobře. Kup si třeba gravimilk jestli tam u Vás máte.

In reply to by Iva2312

Přežírat :s: ? No to mě nenapadlo :n: Je fakt, že Martínek prsíčko rád...a je vidět, že mu opravdu chutná...vydává u toho takový slastný zvuky, a nakonec si až vzdychne :s: :s: Zatím blinká maličko...akorát se mi prostě nezdá, že to z něho vylítne :#o:
No a u nás Gravimilk nemaj :n: ...takže asi zkusim Caro, to tady máme :)

In reply to by Chiquitkaa666

Jj to klidně pij, já piju taky. Ten Gravimilk jsem myslela místo toho mlíka, když ho tolik piješ :$}: Miminka se rádi přežírají :a\|: neví kdy přestat. My máme den kdy je to v pohodě a někdy převlíkám 5x za den a kolikrát jsem taky tak poblitá :s:

ahojky nám dr zjistil reflux díky šíleným kolikám a celodenímu pláči...pak se přidalo i šavlovité blutí,musela jsem vynechat mléčné výrobky kd jsem kojila,pak díky kolikám jsem o mlíčko přišla,při kojení doporučují na blinkání nutriton a když nekojíš tak doporučují mlíčka antirefluxní my měli bebu AR po té to bylo o hodně lepší a na bříško jsme museli dávat probiotika.Pokud máš podezdření tak určo zajdi k dr a ten vás pošle na gastro poradnu,nám se to od pul roka zlepšilo,jak začal s příkrmama ani bolení už nemá.tet jdem na polsední kontrolu do gastra tak snad už to nebude potřeba ;) držím palečky at se netrápíte je to hruza já byla věčně poblitá a malej ztoho jsem deně stokrát převlíkala :00:

In reply to by Mag28

Určitě to na další prohlídce :*8*: řeknu. A asi máme štěstí...ťuk, ťuk, ťuk...koliky ani prdíky nemáme :dance:
Drřím palečky ať v poradně dobře dopadnete :) ..a to převlíkání a to je fakt hrozný...kort to praní a žehlení :s: :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka