V jakém množství Clostík ???

11.01.2010

ještě bych měla dotaz zase k tomu Clostíku. Vzhledem k tomu,že mi ho předepsal lékař,který byl na zaskoku mě zajímá podle čeho mi určil dávku 0-0-1 ? Hodně holek tady bralo 1-0-1 nebo dokonce 3-0-3 a,tak jak mám vědět , že to není málo ? Začnu ho brát v pátek poprvé v životě a nerada bych po 3 měsících zjistila,že si mám dát pauzu a pak jej začnu brát ve větším množství. Snažíme se 26 měsíc a je to už nekonečné. Jsem mimo republiku,takže si nemůžu zajít ke své lékařce abych to s ní probrala. Nebo uvažuji,že pokud to nevyjde hned první měsíc ,tak aspon ten druhý bych dala 1-0-1 ! Děkuji za všechny rady

ahojky, jsem tu nová, s manželem se o mimi snažíme už 3 roky všechna vyšetření jsou zatím ok.... brala jsem utrogestan a jelikož nezabíral Dr. mi nedávno předepsal clostík 0-0-2 brala jsem ho 2 cykly a udělaly se mi na obou vaječníkách 5cm cysty.... obě postupně ob 3 dny praskly, takže jsem skončila v záchrance a na operaci s možným odběrem obou vaječníků.

Doktor ví co dělá. Kždá z nás je jiná, má jiný problém, jinou anamnézu, proto taky máme rozdílné dávkování. Doktor ví co dělá. Neriskovala bych změnu dávky jen tak sama od sebe, můžeš si víc uškodit než pomoct. Na 3 měsíce se tyhle léky normálně předepisují. Pokud se nepodaří otěhotnět po 3 cyklech, musí se změnit léčba, protože tato nezabírá. Pokud máš pochybnosti a úrvní cyklus neotěhotníš, tak si k doktorovi zavolej, to můžeš i ze zahraničí, a na dávkování se zeptej.

In reply to by Ala

navíc jsem si teda konečně přečetla ten leták ( našla jsem brýle ) a už jsem začla zvažovat i užívání léku jako takového. Píšou tam že způsobuje onemocnění jater( že má být před podáváním provedeno vyšetření jater ), cysty , vícečetné těhotenství , nevolnost,bolesti břicha,hlavy , DEPRESI , zhoršuje zrak ( nemělo by se řídit auto) a další škáááááááááááááála věcí.A taky ,že by se měly užívat pod dohledem lékaře a provádět každý cyklus kontroly UTZ !!!
A co se týká toho,že každá jsme jiná,tak to máš jistě také pravdu.....jen mě mrzí , že i lékaři jsou jiní !!!!!! Zrovna ten co zaskakoval je manžel mé gynekološky a ta mi hustou krev co mi zjistili na genetice řekla,že začnu papat Aspirin 100 až jak otěhotním a její manžel se mě ted zeptal,proč už to dávno neřeším preventivně nějakými léky??!!
A nemluvě o tom,že co slyším holky tady,tak neplodnost začli řešit už po 6-12 měsích snažení a mě řekli,že mám přijít po 24 a to je mi 34 a mám za sebou 2 samovolné , vždy v 8tt.
Trošku jsem se rozjela s tím nadáváním :$$: Tak jdu radši do hajan a budu se zase jen modlit za sebe i všechny ostatní snažilky! :'zz):

ahojky tak mi taky dr.napsal clostík jen jednou denně.a ty nemáš ovulaci?pokud ti clostík vyvolá ovulaci tak stačí jeden prášek pokud nevyvolá tak se pak dávka zvyšuje.já ovulku mám sice až kolem 18dc ale aspon že tak.máš to i popsané v příbalovém letáčku.tak snad ti pomuze. :)

Tinuško, záleží na dr. Začíná se od nejmenší dávky a chodíš na utz folíků a pokud nedorůstají správné velikosti, tak další měsíc se přidává další tabletka a zase na utz.

In reply to by Andisek

já žiji v zahraničí a tak právě na ten UTZ nemůžu jít , když to mám daleko a dal mi léky na 3 měsíce ! Tak jsem si právě myslela,že bych první měsíc brala 0+0+1 a pokud by to nevyšlo,tak pak aspoň 1+0+1 , co myslíš ? Můžu se tím něco moc stát ???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka