Uz take vime, co cekame!!!

15.01.2010

Mile kvetinky a ostatni, s neskutecnou pychou vam oznamuji, ze jsme se dnes s manzelem dozvedeli, ze cekame SYNA. :°~°: V kvetnu se nam tedy narodi Eliáš! :°~°:
Ja jsem od te doby uplne paf! Tehotenstvi dostalo dalsi rozmer, jestli mi rozumite a to vy urcite ano. Uz jsem si v duchu prehrala cely zivot s nim. Jaky to bude raubir, jak si bude hrat, pujdeme do zoo, ukaze nam svou holku, bude me rozcilovat hudbou, co bude poslochat, bude vzhlizet ke svemu tatovi a ucit se od nej, jak se chovat k zenam, bude to galantni muz, nejlepe truhlar nebo kovar... No proste, trochu mi hrabe, ale hrozne si to uzivam!!! Hned jsem vlitla do Tesca a ke vsemu tomu neutralnimu, co doma mame, jsem nakoupila modry overalek na spani, modra bodicka a backurky... :)
Puvodne jsme mysleli, ze nase prvni dite bude holcicka (obema nam to nezavisle predpovedela kartarka, takze pozor! neverit tem carodejnicim!!! :spid: ), ale nijak jsme se k tomu neupinali, vzdycky je to padesat na padesat. Ja jsem ale od zacatku tehu tusila, ze cekam kluka, i kdyz jsem to nikdy nahlas nerikala. Ted je to venku a ja uz se nemuzu dockat kvetna.
Jinak vse ma nas maly v poradku, vazi 440 gramu, srdicko pracovalo krasne, mocak mel zrovna plny :), proste parada.
Diky, ze jste muj euforicky denicek precetly az do konce.
Mejte se vsechny bajecne, Lucka

moc a moc gratuluji ke chlapečkovi :\x: :qu: :\x: je vidět, že květňáčci jsou ve znamení pindíků :°~°: :qu: :°~°: . Hezky se opatrujte a ať pěkně rostete :qu: :a: :a: ...

In reply to by Dana V.

Ahojky, tobe take gratuluju k Daneckovi!!! Kvetnovy kluci jsou fakt v prevaze. Navic to budou chlapaci - narodi se v cinskem horoskopu ve znameni Tygra, coz znamena, ze to budou silne osobnosti a navic nekteri Byci nebo Blizenci a to jsou take silna znameni, co se chlapu tyce. :-) Ja jsem na horoskopy ulitla, tak se omlouvam. Jinak my jsme z toho ultrazvuku ted zpetne trochu rozladeni. Doktor je asi odbornik (sedesatnik a ultrazvukum v Gennetu se venuje poslednich osm let, tak snad vi, co dela), ale takovy ten klasicky chladny profesional... Pindika nam neukazal, jen na konci prohlidky, kdyz balil ultrazvuk, rika: Jo a bude to chlapecek a koukal se do zeme... No, za tri tydny jdeme jeste na to same misto na 4D ultrazvuk, tak treba tam uvidime vic. Kazdopadne kveten je tu coby dup, tak to snad utece. :) Mej se, L.

In reply to by Lufu

AAž nyní jsem si přečetla celý tvůj úžasný článek :) . Víš já jsem si moc přála holčičku, ale asi od 12 tt jsem měla tušení, že to bude kluk. Řekla jsem to mojí mamce a všem mím kamarádkám, když jsme byli na velkém UZ. a dozvěděli jsme se to, tak jsem čučela, ale byla jsem moc ráda. Konečně se nebavíme o holce nebo klukovi, ale už je to Daniel :cc): . Je to parádní a také si to moc užívám :C]]: ...Tygr,jo ? Tak to je parádička :-). Mě horoskopy také moc zajímají, ale nemám moc času se o to zajímat o něco více. Ty jdeš na 4D. ? Jééé to budeš mít krásné pokoukáníčko :one: . Tak si to pěkně užívej a utrácej za věcičky :qu: :a: :a: ... A děkuji ti za gratulaci je to od tebe moooc hezké.

In reply to by Dana V.

Ahojky, z toho velkeho ultrazvuku fotku bohuzel nemame, nejak jsme na to zapomneli... Ale, jestli se podari ty 3D fotecky, tak sem nejakou soupnu. Uvidime, treba se jim podari nam ukazat pindika. :-) I kdyz ve finale je to fuk, hlavne, ze je mimi zdrave! Tuk, tuk, tuk! Mej se krasne a at se dari tobe i Danďovi! L.

In reply to by Dana V.

Jsem zvedava, jak to nakonec dopadne. Mama ma narozky 25. kvetna, tak si umis predstavit, jak si drzi palce, aby se vnoucek narodil ve stejny den jako ona... :)

In reply to by andrisek07

Dekuji za gratulaci! My jsme jmena vybirali celych devet let, co jsme spolu! :) Tohle jmeno je asi pata varianta (meli jsme dokonce takove libustky jako Leon Alexandr :D, ale i Tobiáš, Tadeáš...). Eliáš se nam hrozne libi a navic manzel je Aleš, a to je podobne a ladi s nasim silenym prijmenim. Holcicka by byla Ellen. Mej se, L.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

My jsme to vlastne taky poradne nevideli. Jen na zacatku doktor prejel pres cele miminko a obema se nam s manzelem zdalo, ze vidime pytlika, ale nijak jsme to nekometovali. Pak nam dr. podrobne ukazoval vsechny organy, ruce, nozicky... No a nakonec, kdyz uz vypinal ultrazvuk, tak rika: Jo a bude chlapecek. Tak snad se neplete. Jdeme jeste za tri tydny na 3D ultrazvuk, tak doufame, ze tam ten pytlik uvidime dukladneji a ze budeme mit naprostou jistotu. Mej se, L.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky