Tak jak to u mě vypadá

14.01.2010

Ahoj holky,
dlouho dlouho jsem tu nebyla, tedy čtu co se tu děje, ale nepíšu. Jsem celkem s nervama mimo poslední dobou. Minulý cyklus hrůza, MS až po vyvolávačce, tento cyklus také hrůza - ovulka možná byla, i když si myslím, že jiný den, než co označil FF - myslím, že až teď toho 9.1.. To jsme se bohužel nesnažilkovali protože miláček měl noční, tak jsme se míjeli. Také nechápu ty své ovulační testy - dva pozitivní v cyklu? No jsem už objednaná na gyndu a jsem zvědavá, co mi Dr. řekne. Byli jsme domluvení, že tento cyklus budu poctivě měřit, pak to společně vyhodnotíme a rozhodneme se, jak dál postupovat. No bohužel mrška v nedohlednu a už uteklo zase tolik dní, takže půjdu už nyní. Je mi z toho nanic, ani jako ženská nefunguju... Přitom hormonální profil, který mi minule dělal vyšel v pořádku, všechny hormony v normě. Tak to nechápu.. chjo, chjo....
http://www.fertilityfriend.com/home/2a75a9
Jen jsem to ze sebe potřebovala dostat, protože z toho všeho začínám být poslední dobou celkem podrážděná...Přeji všem snažilkám, ať se jim brzy zadaří a těhulkám pěkné těhulkování bez problémů a zdravá miminka.
Ahoj Simča.

nečekej a at to s tebou začne doktor řešit !!! Ale třeba je to tak jak říkají holky a jsi těhu ! Já osobně mám radši WUNSCH , je podle mě lepší , tak zkus to tam vypsat ty hodnoty a uvidíš jak ti to tam ukáže .
Jinak držím pěstičky aby se na tebe usmály // :w:

ahoj simi dívám se na tvůj graf a podle něho jsi už 15 dní od ovulace to už by ti musela přijít ms a nebo už bys byla těhulka.někdy to i graf vyznačí špatně.je možné že opravdu byla toho 9 ledna takže bys měla na ms jeste pár dní čas.

Ahoj,
nic si z toho nedělej, je nás víc co mají takhle rozházené cykly.. mě ms pomalu bez Aglouše nepřijde. Určitě nejsi špatná ženská, jen tě tvoje tělo neposlouchá.
Určitě se to brzy zlepší uvidíš.
Držím palce :°:

Ahoj tak to jsme na tom uplne stejne a uz mne to prestava bavit..V utery nas ceka spermiogram a pak testy jesli mam vubec ovulaci..Je to uz deset mesicu co se snazime a uz prestavam uplne verit..Ted jsem v ocekavani za tyden ma prijit menstruace tak uvidime..Tak papa a drz se..

In reply to by Olivie 2

Ahojky - my se snažíme od 04/09 - takže také skoro 10 měsíců.. ale máme za sebou již spermiogram, který dopadl na jedničku, takže je chyba někde na mé straně :(... teď musíme jen věřit, že se to brzy srovná a budeme maminkami cobydup.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka