Holky moje zlaty

15.01.2010

Tak me tedka napadlo jako budete se nejak predem nahlasovat do porodky????To asi nemusim ne? :#o: :#o: :#o: Nebo kdyz se chystame v miste bydliste rodit a nepojedem do jineho mesta tak se snad nemusim nikde ohlasovat?Co myslite??? :a:

Ja jsem tu nova jen jsem ti chtela rict jak jsem to mela ja.... Na Gynde mi rekli,ze musim jit na sepsani porodopisu do porodky ve ktere bych chtela rodit a to do 35. tydne tehotenstvi,takze jsem tam minuly tyden byla a sepsali jsme porodopis. Takze nevim jak to jaka porodka ma. Ale pokud budes chodit na ozvy tam,tak o tobe urcite budou vedet:) Preji vsem krasne proziti tehotenstvi....

Nikky takhle se snad blbne jen v Praze ne? že musíš být někde registrovaná..... takže myslím, že když rodíš v místě bydliště, tak jen přijedeš a odrodíš :one: :c:

Já jsem se objednávala do porodky na těh. kurzy, tak se mě zrovna ptali, kdy mám termín, jinak se nahlašovat nemusím. Akorát jsem netušila, že na ozvy se chodí do porodky, asi jak kde, můj doktor si to dělá všechno sám, tak do porodky půjdu až rodit :?

Holky diky za komentare,tak ja nikde plastit nebudu :s: :s: :s: a volat nikam nebudu,vlastne logicky je ze kdyz tam budem dochazet na ozvy tak tam budem i rodit ...tak ju tak se mejte krasne a zdravime vsechny mimísky v briskach papa

ahojky, no ja budu chodit do porodky na ozvy a to pry na registraci staci...takze tam budou o me vedet a uz se nijak jinak prihlasovat nemusim... :a:

Ahoj Niky,já myslím,že tohle se spíš týká některých velkých pražských nemocnic,kam je nával.Vím,že třeba do Podolí se maminy registrují už snad ve 13.tt,aby tam mohly rodit.Ale jinde si myslím,že to potřeba není.Já si pamatuju,že u nás se většinou sepsaly papíry,když se šlo ve 36.tt na první monitor,jako aby to bylo připravené,kdyby pak náhodou mamča přijela třeba v noci,a byl by šrumec,tak aby se s tím zbytečně nezdržovalo.Ale když to nebylo,nic se nedělo,sepsalo se to až při porodu.

Já jsem zrovna předevčírem psala do svý porodky, jestli je nutné se tam předem registrovat a ona mi odepsala, že to nutné není, že až s první návštěvou, takže já se nikde registrovat předem nebudu.

Ahojky, no mě můj gynekolog řekl, že u nás ve městě se nikam registrovat nemusím, takže až to na tebe přijde, zvedneš telefon a zavoláš do porodky, jestli můžeš jet a oni řeknou ano, máme volno a je to,ne :) :)
však se pak chodí na ozvi do porodky ještě ke konci těhu a tam se už taky počítá, že budeš rodit...myslím :)

Ahojky,mě bylo řečeno,že můžu jít rodit kam chci a nikde se nahlašovat nemusím,jen tak přemýšlím,že tam kam chci rodit jen oznámín termín porodu,kdyby náhodou,může tam být třeba v ten hodně rodiček. :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka