Nutrilon 0m + jaká voda?

15.01.2010

holky na krabici Nutrilonu je napsáno, že se má smíchat s převařenou vodou odstátou 40 min. dá se také smíchat s kojeneckou vodou a ohřát jej? nemám často čas čekat celých 40 min. než voda vystydne....

Kliknutím vložíte smajlíky:

já mám převařenou vodu v termosce a pak to míchám se studenou (buď převařenou nebé kojeneckou nepřevařenou) dohromady na odpovídající teplotu (tj. příjemnou na ruku; a kolik kterých, to člověk vychytá praxí).

tam je odstat 40minut?to je blbost ne?spis shladit na 40stupnu ne?My meli nutrilon 1,nesmi se to michat uplne s varici vodou aby se nenicily ty kultury,ale ja to delala tak,ze jsem si prevarila kojeneckou vodu do termosky a z toho delala pak mleko,od tescomy je nejlepsi vydrzi to tam skoro 20hodin fakt teple.Jinak pak jsme koupily od tefalu hot and quick a nejlepsi vyuzivam dodnes,do 3vterin mam mleko hotove,zadne chlazeni,proste si to namicham jak potrebuju,davam tam pul teple pul vlazne a super,vyborny pomocnik doporucuji.Klasickou varnou konvici uz nevyuzivame.

Tak my máme v konvici vždy převařenou vodu dopředu, pak už jí ohřejeme jen na požadovanou teplotu :)

Ahojky, já to dělala tak, že jsem převařila vodu z kohoutku, nalila do lahvičky a bud dala pod tekoucí studenou nebo do misky se studenou vodou a během chvilky to bylo vychladlé, pak jsem dala nutrilon a pokud bylo třeba stejným způsobem jsem to zase bud přihřála nebo ještě zchladila.

Ahoj, já vždy vodu převařim a naliju do lahvičky a dám do misky se studenou vodou (za chvilku je akorát), terpve potom smíchám s práškem. A hlavně hned nemíchat horkou vodu s nutrilonem to bys zničila všechny kultury atd....
www.prckoviste.cz/eliskakucerova

jsem jak u prvního tak i teď převařila kojeneckou vodu,smíchala s dávkou mlíka dle návodu a pak schladila...nečekám,až dosáhne voda nějaké teploty a dělal to tak každý okolo mě,nikdo před mícháním s práškem nechladil,ale až po zamíchání...

http://www.prckoviste.cz/kekulinka

Ahojky taky jsem používala nutrilon,používala jsem normální převařenou vodu a nečekala jsem,schladila jsem si jí trošku nasypala určité množstí nutrilonu a pak dala ještě schladit.Podle mě to moc přehání,my to dělaly takhle a malej je úplně zdráv a nic mu nechybí akorád že jsme musely přejít z nutrilonu na sunar ucpával ho,ale každému miminku vykovuje něco jiného.Pááá

In reply to by Jarus87

taky jsem dnes takto chladila tu vodu. dnes jsme nutrilon dali poprvé, protože mi nestačilo mléko a malý po něm dost zvracel....buďto se přejedl, nebo je možné, že mu nevyhovuje tato značka? nebo možnátrvá nějakou chvíli, než si na UM zvykne?

In reply to by BBBlanka

Ahojík mě malej skoro pokaždé ublinkával po nitrulonu četla jsem že je to normální.Že ti zvracel?to můj taky asi se přejedl ale pokud to nebude časté neřešila bych to ale pokud ano poradila bych se z doktorkou.Tak držím palce at je mimi spokojené z nutrilonem.

Kojeneckou vodu bys měla převařit a nechat vychladnout na teplotu, při který mícháš. Nebo si jí můžeš převařit dopředu a pak ohřát.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky