Holka nebo kluk v květnu 2008?

01.02.2008

Holčičky, tak by mně zajímalo, co se čeká více jestli holčičky nebo klučíčci v květnu 2008. Napište, která víte, co čekáte a máte rodit na přelomu dubna a května. Já to ještě stále nevím, ale zítra jdeme na 4D ultrazvuk, tak snad se nám už nufík ukáže. Ale bylo by fajn, kdyby tady byla taková statistika, co se čeká více v jakém měsíci :)

Ahoj Kasandro! :a:
Uz sem tu pred chvili psala - ale to neva - mala rekapitulace neuskodi: :s:
Kolem 22.4. ocekavame narozeni nasi slecny (bud Lucinky nebo Anicky). :girl:
Drzim Ti palecky, aby Ti Tvuj 3D UZ vysel - ja se s nim docela natrapila (viz. moje starsi blogy), ale jinak to bylo fakt krasny .... uz jen ten pocit, ze se koukas na sve mimi je uzasny!!!
Donesla sem si alespon vice nez hodinovy zaznam na CDcku (ackoliv princezna ma vsude ruce a nohy), ale i tak to stalo za to! :one:
Dej pak vedet jak jsi dopadla, jo???
Papa, SHARANE :k:

In reply to by sharane

Ahojky, vím, jak jsi se s tím natrápila, ale aspon tě to stálo méně a miminko si viděla víckrát :) No nám to snad vyjde hezky takhle napoprvé, manžílek si kvůli tomu musel vzít volno, tak doufám, že nebudeme zklamaný, že nám to vyjde, že bude miminko zdravé :h: a bude hezky vidět :e): a ukáže nám, co má mezi nožičkama :one: . Já když ted o tom přemýšlím, tak jak dlouho vlastně má trvat ten 4 D utz? Nevím proč, ale myslela jsem si, že by to mělo být 1 hodinu, tak doufám, že to tak bude :h: Chci, aby jsme něco viděli, když za to dáme 1500,- Kč

In reply to by Kasandra

Kasandro,
mas pravdu - my to meli trosku "slozitejsi" - byla sem na tom 3D UZ celkem 3x, ale je fakt, ze sem mimco aspon videla vickrat po sobe a nestalo to nakonec ani tolik penez - coz bylo super!
Vam drzim palecky, at vam to 100%tne vyjde - kdyz uz tam jdes i s muzickem a na to dokonce extra volno ......
A jinak - me kazdy 3D UZ trval prumerne tak 0,5 hodky, ale vzdycky mi rekli, ze to nema cenu zkouset dyl - ze je nase slecna porad nejak schovana pod packama .... takze jak dlouho to trva normalne - to fakt netusim....
No preju Ti, aby to byla minimalne ta hodka a hlavne - aby jste si to oba moc uzili!!!!
Pac a pusu, SHARANE :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A v půlce května? :c: Takový mám termín já :e): Jinak ale gratuluji k holčičce.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

JJ to bude ono :) My jsme si na nufíka nebo nufinku zadělali 19.8.07 :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to ti moc nevychází :n: My jsme se milovali jen jednou, takže to víme na 100% kdy jsme naší holčičku počali. Ted už víme z dnešního 4D ultrazvuku, že je to taky holčička :h:

In reply to by červík

On to udělal, ale né tak, jak jsem si to představovala, už je možnost vyhledat kdo co čeká, ale není to moc přehledné, já bych to chtěla tak, kde by byl vidět každý měsíc a kolik je v tom měsíci nachystaných miminek k porodu, kolik klučíků a kolik holčiček.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka