pokojíčky či růžky v ložnici pro mimi

14.01.2010

těhulky chtěla bych se vás zeptat nechcete mi poslat pokojíčky nebo jak máte růžky v ložnicích nachystané pro vaše miminka mi se to toho pomaličku vrhneme o víkendu. Mě se líbí takové ty pěnové obrázky a jak bývá ta úzká tapeta nad postýlky je to takovej pásek většinou . Abych měla představu .

Já teda jsem taky pověrčivá.Oblečení sice už prohlížím,ale zatím jen tak malinko,abych něco nezakřikla.Faktem je,že nás čeká stěhování do většího a vlastního,musíme to stihnout do dubna.To bych ještě měla být schopná nějaký pokojíček zařizovat.V dubnu už určitě budeme mít jistotu jestli to budou kluci nebo holky,tak podle toho jim potom pokojíček zařídíme - třeba vymalovat a tak.

Ahojky,
tak já jsem ve 28. týdnu a zařídili jsme koutek pro malýho vedle naší postele. Zatím máme postavenou jen postýlku, ale chtěla bych nějaký samolepící obrázky na zeď, aby koutek vypadal veseleji. Ty pásky se mi taky líbí, ale nám by se to tu moc nehodilo, takže dáme jen ty obrázky :a:

Teda já tě obdivuju...v 18 týdnu jsem se bála koupit i body pro mimčo a vy už zařizujete pokojíček. Asi jsem pověrčivá, ale podle mě je ještě na zařizování brzo

In reply to by carsynka

Tak to je pěkný, když máte už páreček :) Já jsem si říkala, jestli třeba nemáte 2 holčičky nebo chlapečky a nesnažili jste se o jiné.. :) Co si víc přejete? Holčičku nebo chlapečka? Když tak koukám na tvoji fotečku, tak by mě ani nenapadlo, že už čekáš třetí :), ale je to krásný. Ona příroda si nevybírá, kdy to přijde :s:

Já jsem 35týden a teprve o víkendu budeme dělat postýlku, přebalovák mi dovezli minulý týden. Postýlka bude v ložnici u letiště a přebalovák máme v chodbě /není moc místa).

ahojky sice mam veci temer pokupe ale zatim asi chystat postylku nebudeme planujeme ze bude maly spat s nama aspon nejaky ten tyden tzn misto je jen veprostred pokoje kam budeme muset dat postylku zadny ruzek nic mno a pak se presune vedle do sveho pokojicku kde bude prebalovak jeho skrin atd.... takze sem moc nepomohla

In reply to by carsynka

aha takle no to nepredpokladam spise na prvni mesice a tim padem pultik atd bude vedle kam pak presuneme postylku je to sileny ale u nas podel zdi je proste plno mame velkou loznici udelanou z obyvaku proto tolik mista veprostred... tak snad nekdo posle fotecky

ahojky tak ja nejsem těhule mam půl ročni holčičku a ma u nas v ložnici koutek na spinkani a potom ma přebalovaci pult ady posilam foto.
jej tady to nepošlu mužu ti to poslat na emailik tak jestli chcceš tak mi ho napiš

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky