Ach jo

13.01.2010

Ahoj holky,
tak si to představte. V pondělí v noci mě začalo strašně bolet břicho a malej začal kopat. :C/): Vůbec jsem se nevyspala!
Ráno, protože bolest nepřestávala a já sotva chodila jsem si zašla k doktorce :*8*: . A na co nepřišli!!!
PRCEK SE V 38.TÝDNU PŘETOČIL ZADEČKEM DOLU. :^O^:
Přitom se v 30.týdnu otočil hlavičkou dolu a já byla šťastná, že máme o starost míň...
A teď tohle. :r: :r: :r:
Tahle noc byla taky děsná. Od půlnoci jsem byla vzhůru(melej sebou zase mlel) a zabrala až v 7ráno-to asi taky usnul. :|P:
Tak jsem zvědavá na dnešní noc...
A nejhorší na tom je, že pokud se neotočí zpátky hlavičkou, tak to vypadá na císaře :00: . A popravdě, tomu jsem se chtěla vyhnout. I když jsem možná blázen, začínala jsem se na porod těšit... :qu:
Ach jo
Holky, taky se některé z vás prcek otočil takhle pozdě?

:a: Ahojky třeba se otočí hlavičkou dolu já kdyč čekala malého tak se mi v 9 měsíco pořád točil hlavou nahoru a pak zase dolů mě bývalo špatně z toho jak řádil ale mu to asi bylo jedno doktoři byli z toho hotový že toto dělal v 9 měsíci. Když jsem chodila na ozvi tak se to nedalo ani natočit no to bylo . A pak jsem přenášela tak doktor řek jdme na vyvolání dokud je hlavičkou dole a já šla na záchod a pak ještě na ultrazvuk a on byl zase hlavičkou nahoře tak určitě se přetočí .

In reply to by JaMiOn

V to doufám, ale zatím nic. Dneska ráno hrdě vystrkoval hlavu pod žebry... Tak snad to bude akrobat a ještě se otočí. Rodit přirozeně, když má hlavičku nahoře se mi nechce. Představa, že by se přidusil a měl z toho následky... Ani na to nemyslim... :-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky