Jako von to na mě nikdo nepozná!!!

12.01.2010

Mám brigádu. Prodávám kožíšky a pak dělám telefonistku. A ani v jedný práci nic nepoznali. Oni si všichni myslí, že jsem prostě silnější! Ono to ke mě jde, páč mám silnější podstavce a zadek musím schovávat, tak k tomu to bříško patří.. jako vážně to nikdo nepoznal! Ale utěšuju se, protože s prvním to bylo taky tak.. to jsem začala vozit kočárek a sousedi se ptali, komu hlídám :-D..

Foto vložím, hned jak bude čas.

Ahoj Jani,
moje kamarádka je také špatně prostorově řešená ;) otěhotněla a taky to nebylo poznat,furt vypadala stejně, nejdřív šla prsa pak hooooooooooooooooooooodně dlouho nic,jen ty prsa šli dýl a pak někde Hanča s 160cm ;)
V těhotenství jí našli cukrovku,tak měla cukrovkářskou dietu,úžasně zhubla,krásně vylezl pupík ,už má po porodu a je asi o 20kg hubenější :ww: Tomu říkám paráda.
Jíťa

In reply to by Jitulena

Tak cukrovka je pěkně na prd, ale aspoň k něčemu.. Tak s těma prsama, tak to se mi během minulýho týdne o číslo zvětšily a už mi není ani ta největší podrprda.. přítel si všiml.. a teď mě zase bolí jako v prvním trimestru.. takže se něco bude ještě dít. Je to docela sranda.

In reply to by Jana Kulhánková

Prsa :) :C]]: :C]]: :C]]: Dovol abych se zasmála, já mám kozo-melouno-silikóno-dýně, ty mi vykoukly okamžitě, má původní velikost 75B-C jak v čem je momentálně na velikost vojenský padák a obávám se ,jako u první holčičky zkončím na vojenských stanech,sešitých k sobě :§) a víš jaká je fo fuška,sehnat stany!!!! Kupuju si 90 E a zašívam si objem :\\: :\\: V§bec se mi to nelíbí

No, máš to podobný jako jedna paní od nás z parku. Chodila tam venčit svojí fenečku retrívra a pořád tak nějak tloustla, ale maličko, spíš se mi zdála přehamburgrovaná. No a najednou místo venčení fenečky tlačila kočárek! :/;x:
Fenečku prý musela dát pryč, protože se vyžívala v muchlání se v použitých plenkách. Tfujky, co si ty fenky nevymyslej :s:

ahojky Jani tak to me mrziiiiii, ale na me toho v teple bunde take moc videt neni... urcite fotecku vloz uz se tesim :one:

Buď v klidu... Já jsem měla opačný problém... Po dloooouhé době se mi povedlo zhubnout tak že jsem na sebe mohla být pyšná a za nějaký čas mi všichni začali říkat že jsem určitě těhotná (dokonce sousedka se kterou se vidím jen asi minutu za měsíc se mě ptala jestli náhodou nejsem těhotná) Takže to vlastně věděli všichni, jen já ne. Test jsem si dělala v 9tt. :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky