Dotaz!Prosím radu!

08.01.2010

Ahojky holky, už jsem tu psala v pondělí, ale bohužel jsem se nedočkala žádné odpovědi :D . Tak píšu ještě jednou...V pondělí jsem byla na kontrole a vše O.k. :C]]: ,ale co je hlavní...a na co se chci zeptat je to, že mě poslední dobou trápí bolesti jak kdyby jsem měla dostat měsíčky :O , taková ta tipická bolest jak při menzes. Není to nějak často...i když dneska v noci to bylo tak třikrát po sobě ://: . Tak se chci zeptat, jestli jste na tom některá podobně, nebo jestli jste si tím některá taky prošla???
Děkuju za odpověď....Opatrujte se holky i ty naše poklady v bříšku.

Ahojky, narazila jsem na tvůj příspěvek tak přidávám mojí zkušenost. Mě takhle bolí bříško už cca od 17. týdne, teď jsem taky 29, takže buď v klídku asi je to úplně normální, tělo se připravuje na porod mimíska a vše se musí roztáhnout a uspořádat. Přesně jak píšeš bolesti v podbřišku jako při měsíčkách, poslední dobou mi to vystřeluje až do třísel a celých nohou. Někdy to bolí i celý den v kuse, to třeba jen ležím a odpočívám, jak je to nepříjemný a pak je třeba zase týden nebo dva klid, kdy to cítím jentak zlehka. Od tý doby jsem byla x - krát na kontrole, říkala to dr. a prý když to nemá vliv na čípek ani netvrdne bolestivě bříško tak se nic neděje. Každá ženská je prostě jinak citlivější, někdo si to "protrpí" a někdo to třeba vůbec nemá. Ale za ty prďolky to stojí ne, hlavně že jsou v pořádku. V nějaký diskuzi na netu jsem četla, že jedna holčina taky měla celý těhu tyhle bolístky a pak měla suprovej a rychlej porod, takže uvidíme :ww: Měj se hezky :a:

ahojky, je to normální, taky jsem to měla, se ti připravujou porodní cesty, takže se vůbec nevzrušuj ;-) přeju pohodové těhulkování :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Asi jo, máš pravdu...jak říká moje mamka..."bude hůř" :D . Jen se ptám jestli je to tak nějak normální...ale myslím, že veškerý bolístky jsou normální, pokud to nejsou vyloženě křeče.
Každopádně děkuju za odpověď ;) .pááá

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jasně že to příjde :) !!!!! Budu držet palečky ;) . U mě to bylo zase tak rychlý a nečekaný, že se z toho nemůžu vzpamatovat ještě teď :D .

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:) jasně že budeš dobrá máma :) ! jsme na tom úplně stejně, radost i pochybnosti dohromady, až na ten rozdíl, že ty pořád čekáš! Ale neboj, ono to půjde...chce to jen vydržet a moc na to nemyslet, podle mě totiž psychika dělá taky hodně... ;) . Hlavně klídeček, nestresovat, nemyslet na to a jen na to prostě hupsnout :*O*: a uvidíš, že tam ty dvě // budou se nai nenaděješ :) .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka