dnešní poradna a celkem stres :-(

12.01.2010

ahoj holky, tak se hlásím po dnešní poradně a musím říct, že jsem celkem v šoku :-( záznam teda nic moc, protože malému bilo hodně srdíčko měl až ke 180, takže tam zítra musím kvůli tomu znova... Jsem z toho celkem špatná, protože doteď jsem měla těhotenství bez problémů. Jinak mi Dr. řekl, že už se to prý připravuje a čípek šel ze 3 cm na 2cm, ale o otevírání ani slovo :-( malý má 3400 gramů dle ultrazvuku, tak si ještě nezapomněl zdůraznit, že to bude asi obřík.. No - jsem z toho všeho fakt špatná, ale tak snad zítra ten monitor bude vpoho... Přeji Vám ať jste na tom lépe a mějte hezký večer ;-)

holky, moc Vám díky všem za podporu, jste fakt zlaté a já doufám, že dneska bude vše vpohodě ;-) mějte se krásně a pohlaďte mimísky ;-)

Ahoj Luci, neboj, zítra to určitě dopadne dobře. Zažila jsem tudle situaci minulý týden. Prcíčkovi lítalo srdíčko ke 170, jenže jak jsem tam byla poprvé, tak jsem nevěděla, že je to neobvyklé. A doktor na to mrknul a že se mu to srdíčko nezdá a ať přijdu druhý den na kontrolní monitor. Tak jsem taky znejistěla. A možná to bude tím stresem nebo vyšším tlakem. Já obvykle jezdím k dr. autem, mám to asi 1 km, ale z kopce. A právě ten den, kdy to bylo špatné, jsem si říkala, že se projdu a půjdu pěšky. Manžel byl po noční, tak jsem nikam nespěchala. No a ten druhý den na ten kontrolní monitor jsem už radši jela zas autem a bylo všechno v pořádku, naopak jsme museli se sestřičkou mimi budit :s: . A dneska to bylo taky v pořádku. Tak se ničeho neboj, nenervuj se a zítra dej vědět. Hodně štěstí a zatim pá :a: .

Držím palce ať je to zítra lepší. Ale já chodila ob den, protože malej buď chrněl nebo v bříšku vyváděl ... A narodil se v pořádku. Takže si z toho nedělej hlavu, buď v poho :C]]: .
Verča

Tak přeju ať to zítra dobře dopadne!!! Myslím, že kdyby to bylo špatný, tak si tě tam rovnou nechají!!! Držím pěstičky!!!

Neboj zítra to bude určitě vpohodě. Taky bych chtěla přibližně vědět kolik prcek váží, ale ultrazvuk mi už 3 nebo 4 týdny nedělali, akorát ty ozvy a pak kontrolu čípku, naposled byl Patrik přeměřený v 31tt.

In reply to by Verrysek

možná lepší to nevědět tu váhu :-) pak se člověk zbytečně děsí... zítra dám určo vědět, snad to bude lepší... je pravda, že jsem se předtím celkem nervla, protože manžel pro mě přijel pozdě a my tudíž i pozdě dorazili k doktorovi, já tímpádem měla i celkem vyšší tlak, tak se to mohlo podepsat i na tom, že prcek v bříšku tak divočiil a tímpádem mu více bilo srdíčko...

In reply to by žabičkax

tak bylo to ke 180 a mohlo by to být ještě horší, takže už jsem se i zklidnila a říkám si, že to mohlo být fakt tím, že jsem byla rozčílená... aspoň jde vidět, jak se to dokáže přenést na mimi...bohužel negativně.. snad na něj teda i přenáším to, když se směju a jsem veselá :-)

In reply to by LucinkaPusinka

no podle me to stresem mohlo byt, na mimiska se prenasi temer vse.... verim ze i ty vesele nalady se prenasi... prosimte ja mela zmereny srdicko malyho v 13tt na screeningu na 167 take to bylo vyssi ale zadny problem z toho nikdo nedelal....
verim ze to zitra bude ok takze hlavne klidke pohoda at zitra zas nevyskoci :s: a urcite pisni :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka