Spinning nebo kolo po porodu

11.01.2010

Ahoj holky chtěla bych vědět kdy po porodu jste si poprvé sedly na kolo?Já jsem dva měsíce po porodu,skoro hodinu mě zašívaly (vnitřní a i venkovní stehy - nástřih hráze docela velkej),ale strašně ráda jsem chodila před porodem na spinning tak nevím zda už můžu nebo mám radši počkat. Jak jste na tom byly vy?Díky mco za každou odpověď.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj já jsemna spinning začala chodit tři měsíce po porodu, kojila jsem a stále kojím, vliv to nemělo. Řekla jsem si, že to zkusím jednou a uvidíme, po spinningu asi půl hodiny jsem kojila a dobrý.
------------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/kubicek09

Určitě bych počkala až dokojíš.Já si také po prvním těhu počkala(kojila jsem plně 6 měsíců)a teď při druhém těhu plánuji chodit také až dokojím(už se moc těším).

In reply to by Lyret

Já už 14dní nekojím,došly zásoby,malé to nestačilo tak jsme na nutrilonu...tak ja to tento týden zkusím, už se moc těším :-)

In reply to by smally1

Tak to už můžeš. :) Tady jde o to,že spinning není úplně nejlehčí sport a dost se při něm spalují tuky(když se nepřepínáš-když člověk jezdí jak šílenec tak spaluje jen cukry) ... no a vše špatný z těch tuků by ti šlo do mlíčka.Tak proto by se mělo intenzivněji cvičit až po ukončení kojení. ;) Závidím ti,já už bych si taky zajezdila(ale nejspíš v září už budu moct-uvidíme jak dlouho budu kojit).Užij si to.Pa

já jsem rodila císařem,takže na spinning jsem šla poprvé 5 týdnů po porodu (před těhu jsem chodila 4x týdně-miluju to :j) ),teď chodím bohužel jen jednou týdně-kojím,tak to zase s tím sportem nechcu přehánět.... :a:

To budeš muset vyzkoušet. To má každá jinak. Ale klidně cvič, zlvášť pokud jsi byla zvyklá. Pokud nebudeš trénovat tak aby ses úplně vyčerpala, tak o mlíko nepřijdeš.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka