malá sestřička :)

01.02.2008

Jéé holky, to vám musím říct..mám malou sestřičku skoro 2letou..ta vždycky když k našim řijedu, tak mi vyhrne tričko a kontroluje mimí :) pořád na mě..je tam, je :) a pak skoukne pupík (že mám teď takový veliký) a říká, že z toho pupíku na ní mimi kouká..no a pak ještě dá pusinku :) no a tohle dělá několikrát co tam jsem.. To je tak nádherný pocit.. mě a mamince z toho jdou slzičky do očí.. :)

Renatka spíš už řeší, jak se to mimčo do břicha dostalo a jak a kudy vyleze ven.Ta už se nedá opít rohlíkem, ale na druhou stranu mám strach, aby nepoučovala ostatní děti ve školce a jejich maminky si nechodili stěžovat

In reply to by RenataMor

:s: kamarádky dceru to taky mooc zajímalo (5let), ale pořád jsme jí krmili, že když se mají dva moooc rádi, tak se tam to miminko prostě objeví.. :) Takže jste jí řekli, jak se dělají děti? A jak to vzala?

In reply to by roavane

to trochu zaobalit,že maminka má vajíčko a tatínek semínko, a když se to spojí, je z toho zárodek miminka.Pak vyvstává způsob spojení....zkoušela jsem ji namluvit, že mě ho táta dal, nepochodila jsem.Ty děti jsou čím dál chytřejší, ne jako my.Teď přemýšlí, jak malou pinďulou /tomu tak říká/ může projít velké mimino, mám hrůzu z toho, co kde bude vyprávět. :00: :?

jj ja mam 3a pul letou sestricku takze ti rozumim co to je :-) no ta moje zase rika ze uz miminka v brisku nema protoze uz se ji narodili :-)

In reply to by roavane

no az na to ze jsem od nasich 130km takze si prochazky budu uzivat sama :-) ale kdyz se Marta narodila tak si vsichni myleli ze to je moje :-D ale prijdemi ze to jeste moc ty moji maly sestricce moc nedochazi protoze si to neumi predstavit a porad za mnou chodi a rika mi Veru zvednime udej mi kolotoc a kdyz ji reknu ze kvuli mimiskovi nemuzu tak zacne delat jak je strasne dulezita a rozumi tomu :-) no uvidim az k nasim zase pojedeme jak bude reagovat :-D

In reply to by blondyna

aha, to já to mám k našim tak 4 km :) as tím, jak píšeš, že si mysleli, že je to tvoje, tak to jsme na tom stejně, mamka měla bříško přes zimu schované a pak najednou mimčo.. :) pak se lidi moc divili :)

In reply to by roavane

Tesi se ale jeste mu to moc nedochazi :-) to vsem dojde teprve az po porodu. no ja bych si taky moc prala mit klucinu uz kvuli nemu protoze ma samy holky a to si vzdycky pral kluka :-D No nevim jestli se striska ale pritelova rodina ta bude na mol asi 3dny takze budu v porodnici sama :-D

In reply to by blondyna

:s: :s: ta naše familie s babi a dědou, strejdou a tak..tak ty si naplanovali velkou oslavu (to už bude teplo,tak že na zahradě postavějí ty stany a pojedou do pozdního rána :) hlavně taky pořád mluví o tom, jak toho našeho tatínka opijí.. :) tak já v té porodnici budu mít asi jen kamarádky a ne rodinku :) Ale ať si to užijí.. :)

In reply to by kettynka

ty máš dvouletou dcerku, to je fajn, mít děti od sebe tak 3 roky, podle mě si víc rozumějí a hlavně si spolu ještě užijí hraní.. když to tak vezmu, tak náš chlapeček bude vyrůstat se svou tetou :) já nevím, takový divný, ne?

In reply to by kettynka

mě to takhle vyhovuje, maminka je taky na mateřské, tak si budeme občas alespoň dělat společnost :)je a hele, ty máš hezké měsíce, my to máme neopak, ségra se narodila 21.března a naš mrňousek by měl přijít v půlce května :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky