musím se pochlubit!

12.01.2010

Maminky musím se vám pochlubit vřera když jsem si šla lehnout tak mě začal prcek v bříšku kopat .Tda bylo to o dost silnější ale co můj přítel hned jsem ho zavolala ruku mu položila na bříško a mimi ještě tak 6krát koplo a pak se kroutilo protože se mi vlnila kůže a tat´ka se mi rozbrečel! :§) Prej dojetím ale kdybyste ho viděli a pak mi řekl že až ted jak ho cítil mu došlo že opravdu čekáme mimi .dobré co ? :qu:

úplně si to dokážu představit. Musel to být úžasný okamžik..Můj manžel to taky tak prožívá, na velkém UZ ve 20. týdnu byl se mnou a poprvé viděl naše mimi na obrazovce, úplně se mu leskly oči..to jsou moc krásný chvíle..jen si je užívejte!! :c:

In reply to by Mirka

Ahojky no mi byli aji ve 13týdnu spolu a jen koukal jakoby by nevěděl pořd co se děje. Ale včera to bylo moc krásné! A můžu říct že i pro mě to bylo nádherný přímo a taky pro mě samotnou ,že mimi tak koplo že to bylo krásně cítit.Přítel si miminko moc přál tak je rád

Já ci takýýý :) . Končím 14 týden, tak si ale ještě počkám. Můj manžel se málem rozbrečel na screeningu. Jeto moc hezký... :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka