velký UZ

11.01.2010

Ahoj holky.. Tak jsem se vrátila z UZ a jsem z toho nějaká rozpoložená.. :) Náš mrňousek už te´d váží 2,30kg (31+5), a velikostně odpovídá o týden staršímu mimču.. Mudra se ptala, jak je vysoký manžel a že asi geny udělají své, takže se mám připravit, že budu mít tak nějak skoro 4kg miminko.. No nazdar! A já si říkala, že by to kolem těch 3 mohlo mít.. Prý ale zas dlouhý mimča k těm 4 kilům mívají normálně, tak mě asi chtěla trošku uklidnit.. :) Jinak jdu k MUdr. naposledy 2.2., teď jdu ještě naposledy na krev příští týden a pak už budu chodit jen do porodnice.. Holky to tak strašně letí!!!!!! :) Tak pohlaďte bříška a ať i vás potěší na UZ nějakými dobrými zprávami.. :)

Ahojik, jste teda opravdu chlapaci, ale hlavne, ze dobre prospivate a mimi se ma dobre :one: My meli ve 30 tt 1400 g, ale nas prcek nema po kom byt tak velky, tak budeme spis mensi. Leti to jak blazen, ja jdu na prvni monitor do porodky 8.2. Tak se opatrujte :a:

In reply to by Verunka80

No já jsem vysoká - 1,76m a měla jsem při porodu 3,75kg a manžel má 1,99m a měl 3,5kg.. Takže ty genetický dispozice tam jsou.. Ale to zvládnem... :) Jé, ten monitor ti budu snad i závidět!! Já už se taky těším, až uslyším pořádně bít srdíčko.. Už aby to bylo, i když teď to půjde rychle.. Silvestr byl nedávno a přitom to už je další půlka měsíce pryč.. :)

Teda vy jste chlapáci :) !!! a už víš co máte??? neboj určitě budeš rodit dřív...my jsme měli 1860g a kámoška měla taky 2300g, každý miminko to má jinak... já jdu ještě ke svému dr. 19.1., tak jsem zvědavá kdy mě pošle do porodky, chci rodit v jiném městě, tak říkal, že mě tam odešle co nejdřív!!!od 8.1. jsem na mateřské!!! tak se opatruj a pohlaď bříšenko :) papa

In reply to by kattyy

No pohlaví pořád nevíme.. Včera mě zkusila a prý, podívejte se, teď je to krásně vidět.. No já samozřejmě neviděla nic a prý, tak co vidíte? Říkám, no asi prdelku?? A ona prý no tak teď zrovna tam je hlavička - oči nos a pusa.. :) Prej to nemá cenu, začala se smát.. :))) Takže já to neuhodla a pro sichr jsem si to říct nedala... :))) Jinak jdu ještě na poslední krev příští týden a pak už jen kultivace a budou vyšetření hotová. :)

Ahojky, téda to jste fakt větší.... ale tak nemusíš taky porodit na termín, prďolka může vylízt dřív ;) a mít klidně kolem 3 kg..... :one: jinak hlavně, že je vše v pořádku.... já jdu na poslední kontrolu 27.1. a pak už jen porodka.... hrozně to letí :jawdrop: za chvíli si tu budeme opravdu ukazovat fotečky našich miminek :c: tak se opatrujte :a: :h:

In reply to by lulubar

Ahoj Lulu, teď už snad i doufám, že prďolka vyleze tak o dva týdny dřív!! Já tak velký miminko rodit nechci, i když třeba to půjde samo.. :) Uvidíme. :)) Ona mi vždycky píše na těch velkých UZ velikosti, kterýmu týdnu to mimčo odpovídá, tak obvod hlavičky odpovídá dokonce 33+2 :) To bude mít hlavu jak pátrací balón - po mamince.. :) Taky se opatrujte!

In reply to by kacik1

mě taky obvod hlavičky odpovídal 33 tt a ostatní tělíčko 32tt, tak jsem taky zvědavá jak bude velký :) !!!neboj nějak to zvládneme, však mi ten porod neovlivníme, ten si řídí prcek :) !!! neboj zvládneme to všechny, protože nám nic jiného nezbývá :) !!!a je to potřeba, aby jsme měli ty naše zlatíčka u sebe!!!!neboj!!papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka