hrůza a děs

12.01.2010

Holky, tak jsem se těšila na příkrmy. Začali jsme minulé úterý. Malá má ale takový prdíky a to hlavně v noci, že jsem z toho na prášky! Včera jsem šla ve dvanáct v noci konečně spát a místo toho jsem lítala s Eli a prděli jsme, kadili, zkoušeli, jestli jí nerostou zoubky až do půl druhé. Podobná situace se opakovala v pět ráno. Děs a hrůza! Už aby si to bříško na tu stravu zvyklo. - A to sní fakt jen několik lžiček. Včera měla brokolici... :^O^:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky, nadýmá kukuřice? Mám tu příkrm kukuřice s bramborem...Jinak bych musela v tomhle nečase jet do města - tj. 11 km...

In reply to by DenyPu

no, sice je to už asi pozdě, ale na kukuřici pozor. Nemusí ti udělat nic, ale teda náš mladej jak na nic netrpí, myslím prdíky, tak teda když jsem mu dala kukuřici nebo kukuřičný vločky do polívky, tak jsem pak měla doma koncert. ale taky to nemusí udělat nic. že.

In reply to by DenyPu

já jsem tyhle příkrmy nedávala-jinak na skleničce máš od kdy je vhodný. . Ani nevim že od 6.měsíců jsou..nějak jsem si jich v regále nevšimla..No zkusit to můžeš. Uvidíš jak bude reagovat. Nebo se na příkrm dneska vyprdni a dej malí jen mlíčko. To si musíš rozhodnout sama.

ahoj, člověk se těší a pak je rozčarovanej,co? Dávala jsi malé nejdříve 3 dny mrkvičku atd? aby si střívka postupně zvykla? Malá brokolici snášela dobře. Prdíky neměla. Zapila příkrm dostatečně? ono je možné že jí brokolice nadýmá. Každé dítě je jiné. Já jsem například vynechala květák. Po zkušenosti u prvního dítěte jsem to neriskla. Brokoličku už jí nedávej a nebo jí před podáním brokolice dej kapičky na prdíky. Tak snad to příště bude lepší...chudinka malá.

In reply to by DenyPu

já jsem 3 dny dávala mrkev, potom 3 dny špenát, brokolici - květák jsem vynechala. Potom jsem dala zeleninovou směs. Jakmile jsem vše projela, začala jsem dávat masozeleninové příkrmy. Je dobré aby malá jídlo zapíjela dostkem čaje. Já malé dávám čaj i přímo při jídle. Prdíky jsme neměli-teda křeče aby plakala....

No, ono je to celkem fuk, jestli je to brokolice, brambor nebo mrkev. Všechno to má bohužel stejný výsledek :(

In reply to by DenyPu

mezi dílem. kup jí feniklovej čaj-nebo prostě co má ráda. Já dávám malý čaj a hodně příkrmy zapíjí...Ona se totiž změní konzistence stolice díky příkrmů. Už neni tako vodová ale tužší a to tvé holčičce dělá problémy-z toho má křeče. Když bude více pít, tak to bude lepší

se nediv, brokolice nadýmá, tak pak to tak dopadá. Zkus třeba fenykl, jsem někde vyčetla, že je při zavádění nejlepší, navic je na něj spousta dětí zvyklá z čajíku. tak by to snad mohlo být lepší. Našemu moc chutnal.

In reply to by DenyPu

jo to nevím., já myslela normální fenykl, to koupíš v zelenině, je to takový bílý a má to zelený lístečky, ale jen malilinko, ty lístky doma odkrojíš a to bílý nakrájíš, uvaříš, případně rozmixuješ a máš to jako příkrm, Jinak na tom čaji to bude určo napsaný, nám se prdíky vyhnuly, tak jsem to nemusela řešit. ale ty byliny, to je tak 15 min většinou.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky