Návod k použití ke kočárku trojkolka X-Lander 2008

11.01.2010

Ahoj holky. Moc prosím. Nemá některá z vás návod na použití k tomuto kočárku, nebo odkaz na netu kde bych si ho stáhla? Koupili jsme kočárek z druhé ruky, návod nemáme a bojujeme se skládáním ://: ..Prosím pomoc!! Nebo manža zešílí!!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Taky mam trojkolku x lander to proste jen postavis a ona se ta konstrukce postavi a na strechu tam mate takovy drazky..... ja to sestavovala sama o to nejsem zrovna technicky tip :-)

In reply to by Tereza Proftova

No, jednak je tam plno pásků a cvoků, které nevíme k čemu připojit..Na většinu jsme přišli, ale něco nám stále uniká. Už jsme došli na to, jak nasadit na adaptéry korbu, ale mám pocit, že není úplně upevněná. Hýbe se a i rukojeť kočárku je jakási vachrlatá. A to je kočárek opravdu jako nový, takže vychozený být nemůže. Pořád na tom hledáme něco, jak to ještě víc upevnit. Pak je tam jeden pásek s koncovkou, který nám ani na sporťák nepasuje dát - nebo nevím, kam už ho dát..No jsou to takové drobnosti ..Na hlavní věci člověk přijde, ale mám strach, že něco nezapojíme a pak vyvalím někde mimčo :r:

In reply to by ZelaZuzu

Tak se zeptám ještě jinak..Ta hluboká korba se jen nasadí na ty adaptéry na konstrukci? Nijak jinak se neupevňuje? A ta autosedačka taky jen na adaptéry? Mám prostě pocit, že to nesedí napevno i přesto, že to do těch adaptérů zacvakne. A rukojeť je taky jakási uvolněná..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky