nový seznámek červánků 10

09.11.2009

:qu: :\x: holky je tu nový seznámek Červánků 10-maminky,které budou rodit v červenci 10.pomalu se sem přidávejte :qu: :!k: :qu: :!k:

termín porodu/nick/odkud jste/kolik je vám let/kolik vážíte na začátku těhulkování/kolikáté mimi čekéte/ a jaké pohlaví budete mít /jméno pro mimi :girl: :cc):
1.7.2010.......... hannah99.......,jsem z Ostravy,je mi 24,tohle bude prvni ditko. jmena Natalka a Kristof
2.7.2010...........sestrickals....../Nové Sedlo/24 let/65kg/2./ na pohlaví a jména je ještě brzo :#o:
5.7...................martan.................(ostrava/26let/druhé ditě)na jméno je brzy :#o:
7.7.2010............ib11.9....../Adamov/39/72/4/-/Elizabeth,Sabinka nebo Dominik/ :cc): :girl:
8.7.....................KOUZELNAPOPELKA............/CHOMUTOV/29LET/70KG/2/-/TADEÁŠEK,LEONTÝNKA/ :cc): :girl:

9.7.2010......evinkak...Plzeň.30.....78kg(ach jo).....2.mimi
12.7.2010 / Laduška_Č / Nové Město nad Metují / 27/první mimi

17.7.2010.........janule007 .........je mi 22let,čekáme druhé děťátko, máme první dítě syna jménem Vašíka.
Pro rduhé dítě máme jméno na holčičku Kristýnku,ale na kluka nějak nevíme... Jsem z Poděbrad

17.7:.....edita....brno.....35let,56kg....3....jménA?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj. Muzu se taky pridat?:) Jeste nevim presne termin, doktor mi ho zatim presne neurcil, ale bude nekdy na konci cervence. Zhruba 20.-30.7...kaculis... Kromeriz...18let....58kg....1.mimi....pohlavi zatim nevime.....holka bude natalka, kluk zatim nevime.

Ahoj. Muzu se taky pridat?:) Jeste nevim presne termin, doktor mi ho zatim presne neurcil, ale bude nekdy na konci cervence. Zhruba 20.-30.7...kaculis... Kromeriz...18let....58kg....1.mimi....pohlavi zatim nevime.....holka bude natalka, kluk zatim nevime.

Ahojky tak já bych se mezi vás ráda přidala,termín mám 11.7., jmenuju se Ivana, jsem z Čáslavi, váha 50kg, je mi 21let a doma už mám 11měsíční holčičku Nelinku, co bude to druhé samozdřejmě ještě nevím ale jméno pro kluka máme michal nebo michael a pro holčičku stále ještě nevím.Děkuji za přidání

Jmenuje se Jana 26 jsem z Chocně, toto je mé druhé těhotenství. Doma mám 2dvouletého klučinu jménem Honzik.
Jména pro druhé mimi je ještě čas. :-)

Prosím smažte si mě ze seznamu. Bylo to zamlklé těhotenství :r: Bohužel, budu snad někdy patřit do jiného seznamu... :#o:

Já mám zatím termín 24.7., sucham, jsem z Brna, věk 35 let, čekám své 3 dítě-mám dva kluky 17 a 10 let. To je zatím vše. :) Hezký den :k:

tak já to mám zatím takto

12.7.2010 / Laduška_Č / Nové Město nad Metují / 27 (v lednu 28) / tyjo, já se jeste nevážila (dnes to napravím) / čekám první / co to bude ještě fakt netušíme / jména taky nevíme, jsme ve fázi výběru. Chtěla bych ale moc holčičku - a jméno pro ni by bylo Julie, Barborka nebo Eliška (Julie se mi ale líbí nejvíce)... :c: :girl: Samozřejmě že když to bude chlapeček budu ho mít mooocinky ráda... to jen kdybych si mohla vybrat...

zlatéčka jak prožíváte těhulkování,mě je furt zle jsem skoro pořád na záchodě bojím se i chodit ven.jsem furt unavená a ktomu si představím,že jsou tu už vánice tak je to hrůza.jdu něco dělat,denska mi je lépe tak doufám že půjdu na procházku a co jak jste na tom vy?

In reply to by kouzelnapopelka

Mě zle není, jsem pořád unavená a častěji chodím na malou... Ale bylo to horší (nebo už jsem si zvykla). Často mě pobolívá bříško - jako při menstruaci - tak doufám, že je vše ok. Ostatně dozvím se to ve čtvrtek - jdu na druhou prohlídku. Dnes začínám 9tt. Tak uvidíme.
Drž se. papa
P.S. jinak to jídlo - taky jím častěji, ale menší dávky, co menší, fakt malé. Třeba pár oříšku, jablko, müsli susenku a tak...

In reply to by kouzelnapopelka

Ahojky mne je taky pořád zle ale snžím se chodit do práce a tak nějak to zvládám.Zjistila jsem že když si dám po 2-3hod něco malého do žaludku je to lepší.Nejhorší je to večer v noci ani moc nespím a pořád se budím.Naštěstí na záchod nelítám jen jsem stále nafouklá jak balón :s: :s: .Byla jsme v týdnu u opaní doktorky a říkala jsme ji jak mne je stále zle a ta z toho byla skoro nadšená že je vidět že je vše v pořádku :ww: :ww: .A co bříško roste?.Krásnou adventní neděli papááá

In reply to by ib11.9

zatím to nejde vidě+t,furt ho mám trochu vytáhle,jelikož jsem před 4.měsíci rodila.takže mi to nepřijde,ale už se těším na první pohyby.malej mi ted pěkně kecá a už se pomalu převaluje na bříško.jw to šikulka.moc ho miluji.zatím o mém těhulkování ví jen manžílek,už jste to řekly i ostatním?

In reply to by kouzelnapopelka

jé tak to máš doma ještě miminko :ww: ale jak tak koukám tak šikovný.U mne to ví v práci nebot přebírám zboží a chodí dost těžké bedny a musím si je sama vozit takže pro jistotu jsem to řekla a poprosila kolegyni takže ted pracuji jen na půl ale jinak to ví taky jen manžel a nej kamarádka.Ostatním se to chystáme říct na Vánoce to už budu ve 12 týdnu.

9.7.2010......evinkak...Plzeň.30.....78kg(ach jo).....2.mimi ....jinak nic víc nevim...časem doplním:-)

17.7.2010, je mi 22let,čekáme druhé děťátko, máme první dítě syna jménem Vašíka. Pro rduhé dítě máme jméno na holčičku Kristýnku,ale na kluka nějak nevíme... :-( Jsem z Poděbrad.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka