Pohlaví

07.01.2010

Ještě jednou dnes ahoj :C]]: Zítra jdeme poprvé na 4D uzv a chci se zeptat jestli některé z vás takhle brzy (zítra 16+1) řekli jestli to bude holčička nebo chlapeček? Jinak se moc těším, dnes jsem drobečka sice viděla v poradně, ale tohle bude něco nového a určitě lepšího :one: asi zas dnes nebudu spát samou nedočkavostí :00: A pro ty z vás, které četli můj minulý dnešní příspěvek, tak jsem po 10 min učení krásně usnula, takže zítřejší zkouška bude opravdu zajímavá. Přeji všem krásný večer a pozdravujte mimísky pa pa :a:

Mě doktor dokonce řekl, že v jiných zemích, třeba ve Velké Británii i jinde mají doktoři dokonce zakázáno určovat pohlaví z ultrazvuku. Docela drsňárna :00:
Zrovna jsem si říkala, jak je strašně bezva, že mi sice předběžně, ale z polohy mimča se nedivme, oznámil co to bude. Nějak si utvářim ještě těsnější vztah s miminkem a přítel taky :e): A je úplně jedno, jestli to je vytoužený chlapeček nebo druhé pohlaví, prostě to na vztahu k mimču strašně moc přidá.
Tak vám budeme na ultrazvuk přát, abyste byli v pořádku a mimčo se vám ukázalo v plné kráse!

Tak nam to rekli uz v 13+0, sice ne na stoprocent, ale bylo to tam videt. A vcera na poradne (17+3) taky rikala ze to vypada na kluka. Takze ti to urco rict muzou.

ahojky, my se to dověděli už v 166tt z ultrazvuk z poradny a pak z plodovky se nám to jen potvrdilo na 100%
tak hodně štěstí,a´t netrucuje budulínek

jsem ráda, že v tomhle období už je naděje to vidět, děkuji za odpovědi :-) zítra napíšu jestli jsme měli štěstí

Ahojky,
tak mě to řekla mudra v 16.TT a pak jsme jeli do Gennetu a tam nám to na 100% potvrdili :-).
Takže pokud nebude mimi zády a nebude se schovávat za apupečník, bude to možná vidět :-).

Ahojky, ak me to doktorka rekla na screeningu ve 12+0 ze to je na 80% chlapecek, pry t bylo dobre videt. takze pokud bude mimco pekne natocene, tak proc ne :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka