Na prodej je bazar a ne fórum!!!

10.01.2010

Zdravím,

holky nechápu proč nemůžete prodávat v bazaru, který je k tomu určený a spamujete fórum!!! Klidně mě seřvěte, ale většina holek sem chodí pro rady a názory a musí se prodírat spousty nabídek!

Kliknutím vložíte smajlíky:

já osobně kupuju raději tady než na mimibazaru nebo na detskem bazaru, ale co člověk to názor :)

normálně by mi to nevadilo, ale vzhledem k tomu, že tu byl zřízený zvlášť bazárek (stačí se podívat na horu na lištu a kliknout), tak mi to vadí a dost. Maminy proč ty inzeráty nedáváte tam?! :?

:one: uplne souhlasim!Tady to neni jen bazarek,ale i modelacky catwalk hubenych holek,nejakych ''znackovych backor'' a kabelek..neni to jako pred tim,kdy se tu jen povidalo o prcku a tak :-)

kdyz to tady ctu tak je fakt ze kdyz opravdu nekdo neco malo hodit proc ne ale jako kdyz nekdo opakovane hazi to stejny a nikdo nejevi zajem tak to mi prijde dost ulitly napadlo me jedine co udelat nejaky klubik nebo spesl jeden blog kde by byli prave tyto veci na prodej a kazdy kdo by chtel tam juknul?? :one:

Jj, souhlasím, taky se mi zdá, že je tu toho nějak privela. ;)
Já osobně, když něco potřebuju, tak jdu na aukro, nebo mimibazar.

Ovšem takovej oriflame, nebo dedra :#o: , tak to už vůbec nemám slov :n:

Souhlas ! Jeden čas se to omezilo a zase už je to tu při starém, i když to admin jasně zakázal a je to tučně napsané u vytváření nového příspěvku.
-------------------------------------------------------
naše osobní stránky - www.dent.websnadno.cz.

Tak mě to rozhodně nevadí, myslím si, že to k tomu patří, každá maminka je jistě ráda, když tady od někoho koupí něco za slušné peníze, taky sem občas něco hodím než to vkládám někam na bazárek. Každá mamča jistě dá za pravdu, že na mateřské se musí celkem šetřit, tak proč by jsme si nepomohly, když někdo něco nabízí ráda se podívám a pokud se to hodí ráda to koupím. :a:

Ahojky,mě to nevadí,když se jedná o věci pro děti.Sama sem taky občas něco dám.Ráda i juknu,či koupím,chybí mi tu ten bazárek co býval,myslím,že toho času není tolik,aby se pořád překlikávalo na počítači a hledalo.
Není horší spíš ta nabídka na oriflame? než občas jeden inzerát

Máš pravdu. Chodim sem jen na chvilku, ale řekla bych že každý den se tu oběví jedna až dvě nabídky. Chápu že to sem maminky dávaj, protože vědí s jistotou že si jejich nabídku někdo přečte. Opravdu by ale bylo lepší kdyby využívali stránky k tomu určené.
Jinak více mě vadí věčné hádání, urážení a nepochopení od druhých. To by se mělo v první řadě změnit-ale to se bohužel nezmění :(

Tak mě to taky nevadí. Je to sice fórum, ale tvoříme si ho sami a pokud se ve fóru takové nabídky chytnou, tak se tu dávat nejspíše budou dávat pořád. Chtěla jsem jen říct, že spousta maminek takové nabídky uvítá. Kde je poptávka, tam je i nabídka. TO je zákonitost trhu, kterou my tady asi nezměníme.

ahojky souhlasim nekdy je to fakt sileny to tady prolest blbyma nabidkama.... nerikam kdyz se nekdo poptava po necem a nekdo reaguje ze to ma a chce prodat ale todle mi take prijde uz moc :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky