Jídelní židlička od 4-5 měsíce???

09.01.2010

Ahoj holky,

chci se zepta, jestli jste krmili svá miminka v jídelních židličkách od toho 4-5 měsíce? Pokud ano, dejte mi tip, kterou máte...jak tak na to koukám, tak fakt nevím, docela se mi líbí Royal plastová jídelní židlička, já si nemůžu pomoc, příjdou mi skoro všechny hrozně kýčovitý, no a když už se mi líbí tak stojí 3,5 tis. a víc, což je mi zase líto dávat....na jak dlouho se židlička využije??Zatím dávám malé papat z houpacího křesílka, no ale to je pak upatlané, jak to občas vyprskne, tam bych to jen setřela a bylo by to a ještě taky chci začít s dobrým návykem, že se papá u stolu:)....díky moc

ahoj, máme doma fábulu od babypointu a to sedátko se dá polohovat, takže takovýho prcka můžeš dát do pololehu. klukovi je dneska 19 měsíců, stále židličku využíváme a asi ještě dlouho budeme (přecejenom ho můžu přikšírovat a ještě mu tam strčim tácek, takže nezdrhne :s: ) ... většinou ty židličky bývají do 15ti kil...takže cca do dvou a půl - tří let?

Ahoji Graco contempo je od 4 měs.,pozítří mi přijde, je za 2300,-...prodala jsem lehátko, tak jsem do ní šla....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Moni, já si právě taky říkám...že je to něco jako to sedátko, neřeknu dřevěná, to je jasný, že až od tý doby, co samotný sedí, ale takhle??To jim ublížit myslím,že nemůže....koukni na ně...mě se teda zrovna 2x moc nelíbí, takový monstum mít v jídelně:)Docela se mi líbí takhle....http://www.promimi.cz/jidelni-zidlicka-royal/
Myslím si, že to bude pohodlnější pro nás maminy, nevím, jak ty, ale já jsem u ní vždycky nahlá a pak mě berou záda:)

Ahoj

Miminka se davaji do židličky,až když si samotná sednou. Většinou je to tak okolo 7měsíce, je to individuální -každé miminko sedí od jiné doby. My máme holčičku je jí 7,5měsíce - začíná lézt - sama však nesedí - tudíž jí do židličky vůbecnedáváme - miminkum to škodí. Ale rozhodnutí je samozřejmě na tobě.

Pavlína

In reply to by Ajkapol

Cauky

Bohuzel nemyslim jen tu drevenou, chodila jsem s malou na cviceni ci masaze miminek, tam nam lektorka rikala, ze do zidlicky nemame chvatat, rikala, ze idealne doba je, az se mimco samo posadi. Ted tu moji znami jezdi s malou na rehabilitace a doktorka jim rikala uplne to same. Ta poznamenala, ze idealni je dite krmit v lehatku, nedoporucovala kkrmeni v autosedacce.

Ale zalezi na tobe - jak se rozhodnes - je to Tvoje miminko. At se mimcu v zidlice pekne sedi - vypada pohodlne.

Pavlina

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka