jsou tady vyškovačky těhulky ?

08.01.2010

Ahojky maminky taky se tak nudíte ? Já už mám dokonce dneska probrané aj věci na miminko a ještě jsem obědnala z netu pár věcí .Venku nám tady pořád sněží a hodně se ani nedá vylézt ven . Zítra začínáme už 18týden . Těším jak pojedem za 2 týdny do Brna Veveří na velkej ultrazvuk. A je tady nějaká Vyškovačka ? Co čeká mimi a chtěla by se seznámit. ? Jinak si dneska tatínek maloval pult kterej bude dělat na miminko paráda je to že si můžu říct kam co dát a jak to chcu. :s:

Tak já jsem kousek od Vyškova:-))) Aspoň jedna se tu našla, ne??:-)) Jsem z Bučovic-Černčín, no nejsem úplně z Vyškova:-)) Já zítra začínám 27. týden, hodně věcí už mám pro malou, ale určitě né všechno!! Tak zatím pá a pěkné těhulkování

In reply to by zdenicka.x

Tak to mě těí ! Že se tady najdou . Tak to už máš taky o pár týdnů více já už zítra začínám 18 týden letí to hrozně rychlo ale ted se budu těšit z pohybů , a nakupování co ještě zbývá . A co budeš mít?

Zdravím tě, teď jsem 12+3 tt, já jedu do Brna ve středu na ultrazvuk ve 13. týdnu. Už se nemůžu dočkat, až uvidím malýho nebo malou. Bude to moje 1 děťátko. Necháte si říct, jestli to bude holčička nebo chlapeček?

In reply to by milik

Ahojky Tak to určitě si necháme říct když jsem dneska přebírala věco které jsem dostala od kamarádky jsou úplně nové ale na chlapečka tak jsem si říkala že se moc těším až nám paní doktorka poví co to bude . Chtěla bych nejvíc holčičku ale máme plno věcí na chlapečka tak mi to asi je jedno . Jen aby to bylo zdravé. Je to moc krása na tom ultrazvuku . já za dva týdnu jedu na veliký tak se moc těším . A už máš něco na mimi ?

In reply to by carsynka

Nemám ještě vůbec nic. Jak se znám, tak budu všechno schánět na poslední chvíli. Vždycky, když jdu z práce, tak si říkám, zastavím se do města, koupím si něco na malý, ale pak jsem tak vyfluslá, že jdu domů. Ve středu jak pojedem do Brna, tak se půjdem s manžílkem podívat aspoň na kočárky, ať máme nějakou představu. Když se dívám na internet, tak vůbec nevím, kterej si vybrat. Už máš kočárek a jakej?

In reply to by milik

Tak to já mám vyhlídnutý caren origon 2009 a budu ho kupovat na netu jinak ho asi neseženu nikde ho v obchodech nemaj má vše v ceně jak pláštěnku tak vše nánožník sporťák a je lehonkej a navíc se krásně houpe . A to jse se divila . Je dost prostornej tak nemám ztrach že když budu rodit v červnu tak v zimě mi tam nevleze. A co by jsi chtěla první holčičku nebo chlapečka mi jména jsme si už namyslely v 8týdnu a tak to je pořád . A c oty? Vidím že si píšeš s Kačkou ta už to má za pár.

In reply to by carsynka

Ten kočárek je pěkněj, má i velkou korbu, což je dobrý.V zimě, budeš malý vozit v korbičce nebo ve sporťáku?Já bych chtěla první holčičku, ale když to bude kluk, tak budu samozřejmě taky ráda. Když to bude holčička, tak to bude Nela a kluk Šimon, a vy máte jaké jména? Kdy máš termín? Moje ségra bude rodit také v červnu, termín má 6.6.

In reply to by milik

Teda ty i sestra jste těhotné to je moc prima mi máme na holčičku Vanesska a na kluka Radeček . ju je ne určitě dokud se tam vleze tak v hlubokém kočárku na sport´ák až bude větší ale to se uvidí já mám termín 20,6 ale prej to může být i dřív já čekám už 3 od včerejška cítím pohyby v bříšku takové lehounké kopanečky a když ležím na zádech tak vlnění ale pořád si nejsem jistá a jsem zvědavá jestli to bude sílit. A ty jsi přímo z Vyškova? máš někde založený profil? jinak co se týče oblečení tak já už mám tak vše peřinky aj zavinovačky a oblečení od bodýček po dupačky naštěstí to bude v létě tak to bude fajn jinak mi chybí akorát ponožečky :s:

In reply to by carsynka

Změnila jsem si profilovou fotku, jinak profil nikde jinde nemám založený.Bydlím přímo ve Vyškově, na Vyhlídce. Ty už čekáš třetí děťátko, máš holčičky nebo chlapečky nebo mix? Tak to už jsem zkušená maminka, že? Už se taky těším, jak budu cítit pohyby, akorát mám hrůzu v létě z toho velkýho břicha?

In reply to by milik

Tak na to že jsem z Vyškova tak ani z vidění tě neznám , ale jsi šikovná maminka . Měníš se v obličeji nějak v těhotenství nebo toto je tvá nynější fotka?Ju čekám 3 už mám 5letou Nikolku a 3 roky Martinka ale jak se mimi narodí, tak budou o rok starší na mimi se moc těí . No můžu ti říct že se těším že budu rodit v červnu protože ty dva mám oba v srpnu a není to nic radostného ty břicha nosit celé léto. To bude takovej začátek !

In reply to by carsynka

Dneska mi od rána nešli otevřít tyto stránky,až teď. Fotku, co mám v profilu je 1 rok stará, ale vypadám stejně. Na obličeji se mi objevilo pár beďarů, ale zatím to jde. Já tě také od vidění neznám, ale v příspěvku jsem četla, že se jmenuješ Katka Zmeškalová, já mám 3 sestřenky z mamčiné strany, a ty měli za svobodna stejné příjmení, jako ty. To bude zřejmě schoda náhod.
Dnes je venku pěknej humus, jsem doma sama, manžílek je od rána v práci, tak si půjdu protáhnout tělo do bazénu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka