Výbornej obchod

07.01.2010

Maminky tak jsem od jedné kamarádky dostala adresu na kojenecké věci dělá totiž v tom obchůdku a ty ceny mě zarazily ja je to levné . Já už si obědnala plno malích věcí a vyšlo mi to na pár korun . Jsou to super ceny a nové krásné věci . Zkuzte se podívat . Doporučuji.

Ahoj..tak jsem koukla na ten obchudek a konečně jsem našla vytoužené pruhované oblečky..a už jsou i objednané...takže děkuji za radu..moc hezký věci a ceny...

Ahoj..tak jsem koukla na ten obchudek a konečně jsem našla vytoužené pruhované oblečky..a už jsou i objednané...takže děkuji za radu..moc hezký věci a ceny...

Děkuji za tip, já objednávám skoro vše přes internet, celou postýlku a komplet na to vybavení - 11-ti dílná sada nás z aukra vyšla na 2.500 a v obchodě ten set mají za 6000.. :jawdrop:

In reply to by Niki

ono je to nejlepší nakoupit přes net je to o dost levnější já porvé budu aji obědnávat kočárek přes net prvně jsem se bála ale tady maminky mě přesvědčily že se nemám bát. V kolikátém jsi týdnu?

In reply to by carsynka

No, my už přes net objednávali i jiné dražší věci-mobil, různé pomůcky, vysavač.. a vždycky všechno přišlo v pořádku.. a kočárek budem taky objednávat z netu, tak snad to bude dobrý.. :\x: a jsem teď ve 23tt.

In reply to by Niki

Ahoj omlouvám se že se vám pletu do diskuze ale mám otázečku.Nemáte strach že bude problém třeba když se kočárek rozbije tak ho poštou posílat na reklamaci?Já mám vyhlídlí pekný nový a hlavně levný kočárek na aukru ale měla jsem strach ho objednat právě kvůli tomu posílání myslela jsem si že je jednodušší zajet s ním do prodejny kde jsem ho koupila tak nevímJinak oblečení a postýlku mám taky přes net.

In reply to by renyyzza

Ahojky, taky mám strach kvůli reklamaci, jenže ten kočík, co máme vybraný, mají jen v jedné prodejně v Čechách a to je pro nás daleko, tak nevím, jak by se řešila relamace.. postýlku máme taky z Aukra. Manžel je na tyhle věci dost háklivý a opatrný, ale s tím kočárkem souhlasil, to už je co říct.. :qu:

In reply to by carsynka

jj, užívám si pohybů, aspoň o malým už vím ;) a dokonce už je tento týden cítil i manžel, tak byl moc rád :C]]: kočárek máme vybraný Firkon F7, taky z netu, tak ho tak někdy v únoru objednáme.. :qu:

In reply to by Niki

:dance: No já jsem říkala že taky ho obědnáme koncem února nebo začátkem března at´je doma, tak to je faj já cítím lehlké koupnutí nebo kolkrát jak se vlní bříško to už čekám 3 . Ted ty lehké doteky jsou už častější a jsem zvědavá jestli budou sílit cítím to od včera a pořád nevím

In reply to by carsynka

Určitě budou sílit a taky budou častější, já jsem těhu poprvé,ale tohle mohu říct z vlastní zkušenosti.. ze začátku jsem nevěděla, co to je, když mě malej kopl, bylo to třeba jen 2-3x denně a slabé, ale teď mě kope prakticky celej den a někdy dost silně.. :qu: tak ať se daří a mimi vesele kope, pa :a:

ahojky , taky jsem si objednala narazila jsem na tuto stránku již dříve a byla jsem se podívat na velkoskladě mají tam vážne krásné a levné věcičky ...

Super věci hned jsem si objednala Manžel měl děsnou radost je to dnes už druhá objednávka ale opravdu perfektní.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky