Holky pomoc zase další dotázek na vás......prosím o zkušenost díky

08.01.2010

Ahoj holky já už jsem zralá na psychiatra jak se o tu mojí princeznu taaaak strašně bojím a neustále jí sleduji no a na co zase ta mamka bláznivá přišla........už dva dny pozoruji jak si vehementně cpe ruce do pusy a dudlík necucá ,ale drtí a tak jsem jí zkusila dát svůj prstík do pusy,když plakala a ona si ho nasoukala na dásně a těmi mě neskutečně kousala.Je to normální???Tak jsem zkusila dát jí kousátko a ona si ho nacpala do pusinky a hryzala a hryzala těma malinkatejma dásněma,jenže je přece brzy na takové věci,nerada bych jí ublížila-holky co to je zase za blbost vždyť zoubky začínají až na 6-8měsících -nevíte zda to děti dělají???nemohla jsem najít žádné články ani odkazy a vím,že vy mě vždy nejlépe poradíte a ulkidníte mě.Jsou jí dva měsíce,dekuji moc za vaše rady,tipy a zkušenosti.Pááá bláznivá mamka

Nám první zoubek vykoukl v 4,5 měsících a ted máme 8 měsíců a zubů už 6!! Takže nedej na články a statistiky...každé miminko se vyvíjí jinak...když jí kousátko dělá dobře,tak at kouše :qu: Možná už se nějaký zoubek chystá a zatím ji jenom bolí dásně,tak si pomáhá jak muže :one:

Ahoj Timi. tam malá tohle dělala už od tří měsíců, taky jsem všude říkala, že jí rostou zuby. No je fakt, že od tří měsíců už jí to svědilo a teprve v sedmiměsících se nám prořezal první zoubek. I doktorka nám tehdy řekla, že svědět to může, ale zoubek může vyrůst až za dlouho. Nic to není. Dávej jí kousátko a ona si tím krásně pohoní dasně a bude jí dobře. A co prdíky?

In reply to by bigidi

Jééé ahojky kousátko jí dám ať se jí uleví a když teda vím že můžu,tak jsem hnedka klidnější.Jinak prdíky dobrý teda výborný už jsme koupily probio.k.podruhé čert vem peníze hlavně když to pomáhá.Přes den o ní nevím je zlatá ,směje se a po kojení krásně říhá a pak spinká atd.ale ty večery nebo spíše to usínání to je řev ,včera jsem brečela s ní,už jsem byla zoufalá od půlsedmé do devíti pak vyčerpáním usla ,ale zaboha jsem nepřišla na to ,co jí bylo.Ty večery jsou zoufalí,prostě po každém koupání s položením do postýlky to začíná,přikláním se k tomu,že jde o ty večerní koliky ,co děti mívají ve stejný čas......snad to brzy přejde.Děkuji pá Ivča

In reply to by timinka těhulinka

No vypadá to na ty večerní koliky, které nemají ale s prdíkama nic společného. Ty večerní koliky je bezdůvodný, neutišitelný pláč. Ani odorníci neví, čím může být způsobený.Ale trvá to jen asi do 3. až 4. měsíce. Malá to měla taky. Většinou od šesti po koupání až do devíti, desíti. Ale podařilo se mi to odbourat tím, že jsme večerní koupání posunuli až na devátou, nebo tu desátou hodinu. A vždycky jsem ji kolem té sedmé uspala normálně, jakoby ještě nešla na noční spánek a pak se vždycky mezi tou devátou, desátou vzbudila. My ji vykoupali a onapak normálně usnula bez pláče. No a pak kolem toho pátého měsíce jsem jí to stáhla na tu šestou a bylo po večerních kolikách.

In reply to by bigidi

No tak jak píšeš průběh tak přesně takle to máme my,po koupání nastává neutěšitelný pláč přitom přes den je úplně slaďoučká a usměvavá.No já to posunout nemůžu.proto že v devět už bych dávno spala,jak se brzy tma.....doufám,že se to brzy spraví za par týdnů jí budou 3měsíce no a uvidíme zda to bude lepší.....pááá

Zrovna ve stredu v poradne bylo mimi a maminka rikala,ze ma dva zuby,ze jim zacali rust ve 3mesicich.Jen ji kousatko nech at si kousa :)

ahoj...maminko-)to je uplě běžná normální věc že si hlodaji ručičky..paty si ji byl schopnej narvat až málem do krku...dudák nikdy taky nechtěl jen ho kousal a tak oni si tak hraji a po mojem prstu jel taky jako divěj-)..a jinak zoubky mohou růst kdykoli..můj paty má osm měsíců a po zubu ani stopy-)

ahoj...maminko-)to je uplě běžná normální věc že si hlodaji ručičky..paty si ji byl schopnej narvat až málem do krku...dudák nikdy taky nechtěl jen ho kousal a tak oni si tak hraji a po mojem prstu jel taky jako divěj-)..a jinak zoubky mohou růst kdykoli..můj paty má osm měsíců a po zubu ani stopy-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka