budí se v noci

08.01.2010

Holky, prosím Vás, Eli se začala asi před 3 týdny budit o jedno krmení v noci víc. Včera dokonce o dvě. Při minulé konrole sestřička říkala, že přibrala docela málo - spodní hranice. Začali jsme tedy dávat příkrmy (od úterý). Mlíčka bych řekla, že mám pořád dost a že mi teď i začala zase líp přibývat. Přesto se budí častěji a většinou při prvním probuzení i s pláčem, což nebývalo (vždy se jen vrtěla...). Myslíte, že to můžou být zuby? Já jí do pusinky koukala i sahala, ale nic necítím...Jsem hotová, že k ní musím zase vstávat po 3 hoďkách jako v šestinedělí. Poradíte, jestli se s tím dá něco dělat? Děkuju moc :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj a kdy dáváš příkrm já jsem začala v 5,5měs. ale kaší po koupání mě se malej budil hlady ale co hodku kaše nám pomohla dávám kaši +čaj a než jde spát tak dokojím kolem 20.00h v noci se my budí až kolem 1-3h .Dáváme už i příkrm na oběd.

ahoj , mi se v noci budíme přesně každou hodinu, malej spí se mnou v posteli jinak nespí, přes den jen 3x po 30 min.Zkoušela jsem taky nechat vybrečet ale u nás to nepomohlo ,už nevím co bych s ním měla udělat aby spal.Tobě spí docela krásně, já po 3 hod. ještě nevstávala- to bych se měla

Ahojky nevím kolik měsíců je Elišce, ale buď jí zkus místo mlíčka dát čaj nebo si vymejšlí :s: a chce tě mít na blízku, nejlíp chce být u maminky :) Mi jsme našeho klučíka nechaly 3 dny a spinká krásně :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka