ovulace

08.01.2010

Ahoj holky mám takovou otázku, v pondělí jsem byla u dr. a ona mi řekla že mi začíná ovulace, Tak jsme na to hupli, ale podle bazální teploty pořád nic.Pořád se drží okolo těch 36,5. ale ten bílkovitý hlen jsem měla a ještě trochu i mám.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, jsem na tom stejně :-D Přesně to samý mi řekl můj dr. a taky v pondělí. Nařídil mi, že si mám měřit BT, abychom měli jistotu, že je všechno v pohodě. Mně se drží na 36,8, a bílkový hlen jsem měla minulý týden a to mi přitom řekl, že ovu jsem měla toto pondělí. Nějak tomu tělo nerozumím :?

In reply to by benji

Já se v tom taky vůbec nevyznám. Každopádně je možná lepší se v tom nevyznat, aspoň tak nebudeš upínat na ty plodné dny a ovulaci.Jak dlouho se snažíte o mimi? U nás je to čerstvý, takže to zatím nijak nehrotím a zkrátka se milujeme jak je nálada.

In reply to by jujunka

ahoj taky jsme se s pritelem milovali jak byla nalada ale uz je to pul roku nechali jsme to na prirode jak se rika ale furt niiiic tak budu muset s merenim teploty zacit neco jsem si o tom precetla ale mam v tom gulas navic to mam v rozmezi 23-26 dnu takze nevim jestli to ma vubec smysl...navic me vytaci jak mi kazdy rika no nesmis na to tak myslet a ono se to povede...jak se na to neda myslet?to by me zajimalo...jak dlouho se snazis ty?

In reply to by kamila3300

Ahoj,se mnou to je takový složitější. S bývalým přítelem jsem se snažila asi půl roku, pak jsme se rozešli za docela dost dramatických okolností. HA jsem od té doby nebrala a začala jsem mít docela velký problémy s ms (totálně rozhozený cyklus, 2x vyprovokovačka atd.). Po nějaký době jsem si našla nového přítele s kterým jsme se teď na Vánoce rozhodli mít miminko. Já to teď už beru víc v klidu, ale při mých prvních pokusech před těma 2 lety jsem byla fakt na prášky. Ona ta psychika dělá opravdu hodně. V pondělí jsem byla u mého dr. a ten je naprosto úžasnej. Ví o mých problémech, takže nechce na nic čekat. "Nakázal" mi do konce února měřit teplotu a podle toho se prý rozhodne jestli mi dá nějaký prášky na ovu nebo ne. Jsem na to zvědavá, ale doufám, že se nám to povede i bez léků.
Vím, že je těžké na to nemyslet, ale je fakt, že i v mém okolí je spoustu známých, kterým se mimi podařilo až po delší době. A to přitom byli úplně zdravý. Musíme se opravdu snažit být v pohodě. Neboj, ono to vyjde. Miminko se samo přihlásí až to bude ta nejlepší chvíle ;)

In reply to by jujunka

já neberu antikoncepci 2 roky, a nechráníme se asi od dubna 2009. V říjnu jsem byla na operaci s cystou na žlutém tělísku (8 cm). primář mi říkal, že by neměl být problém otěhotnět.
Ale mám problémy s MC tak beru Duphaston od 17 dne cyklu

In reply to by benji

Já HA taky už dva roky neberu. Duphaston jsem brala 2x, aby se mi upravil cyklus, teď asi 4 měsíce v pohodě no ale teď mám jít na kontrolu koncem února, tak se uvidí, jestli mám ovu pravidelnou nebo ne. A podle toho mi dá prášky.

In reply to by jujunka

no doufám, že se to povedlo. Před vánocema jsem měla asi 12 dní zpoždění i přes to , že beru duphaston a mám to po něm pravidelný jako hodinky. Tak už jsme se začali radovat. Ale testy byli pořád negativní. Dr mi řekla že mám zvětšenou děložní sliznici na asi 11 mm. A že to vypadá na těhu, pro jistotu mi vzala krev na HCG. A druhý den šílený zklamání. Těhu to nebylo.
Tak uvidíme, nesnažím se na to moc myslet a nejde to.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky