Velké díky těmto maminkám!!!!!!!!!!!!!!!!!

07.01.2010

Blue Jane,Rokl,Connynka,sucham,Naninka2002,millyo,ivca.konik,Kamilka 3300,Ha.nka,Ijanka.K,mimisekI,veronikafrankova,Ewule, :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :h: :h: :h: :h: :°O°: :°O°: :°O°: :°O°: :°O°: :\/|: :\/|: :\/|: :\/|: :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Děkuju, ale děkovat nemusíš :) Stejně jsem ti toho moc neporadila, jelikož nemám s výchovou 12ti letých kluků zkušenosti, natož nevlastních :) Uvidíš, že se to srovná! Chce to trpělivost a hodně lásky. Moc ti držím palečky, abyste se brzy sehráli a našli společnou řeč! Papa :a:

Ježíš, neděkuj, budu se červenat... to je přece jasný, že když někdo může, tak pomůže nebo poradí... a kdyby něco, tak napiš... tak papapa a mějte se fajn :a:

mně neděkuj, je mi jasný, že se toho na tebe valí moc a jako každá z nás se aspoň potřebuješ vypovídat, když už nevíš, jak z toho ven. Naprosto chápu, že když v tom žiješ každý den, tak je to ubíjející a blbě se na to kouká s odstupem, a blbě se v tom hledá, co je důležitý a co je jen prkotina. Kolikrát když se těch prkotin sejde moc najednou, tak je to ještě horší než jedna velká věc. Aspoň teda u nás to tak je, kdykoli se "zhádáme" tak si potom uvědomím, že to bylo kvůli hovadině, ale zrovna ta hovadina byla prostě poslední kapkou, po které pohár trpělivosti přetekl. I když partnerský vztah není totéž co rodičovství. To, že vůči němu míváš takovýhle negativní myšlenky z tebe ještě nedělá nějakou hnusnou macechu. Já mám taky kolikrát nestydatě vražedný myšlenky a stejně toho svýho miluju a za nic na světě bych ho nevyměnila.
Opatruj se :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka