Chjo...

06.01.2010

Ahoj holky tak dnes jsme byly na kyčličkách a dopadlo to jako vždy.Řemínky máme stále a za 6 týdnů na kontrolu ultrazvuk dopadl dobře ale na rentgenu nic moc já už jsem z toho nešťastná protože malá je šídlo bude ji 7m a nic nemůže.Chjo je mě smutno.

Ahoj. Vím, jak ti je. Já s malou byla taky včera v sedmi měsících opět na kontrole na kyčlích a pořád to nemáme v pořádku, takže za šest týdnů opět na kontrolu. Doufala jsem, že už to bude dobré a doktorka mi říkala, že takhle tam můžeme chodit až do roku. Jsme z toho nešťastná, protože já sama jsem měla řemínky až do 18 měsíců. Tak to holky vydržte, jednou bude malá běhat a na řemínky si ani nevzpomene.

jejku, bobek...ale snad už to bude dobrý...raději ještě chvilku vydržet, ale pak už bude naprosto v pořádku...držíme palečky :-)

In reply to by irenzare

Mno dr.mě řekl že je klidně může mít až do roka jsem z toho fakt špatná protože s ní šijou všechni čerti a už je i protivná když ji ty řemínky nasazuji.Bavila jsem se s jednou paní její dcera také řemínky měla a prý na cvičení nechodily její dcerka vše dohnala ale je to fakt na psychiku protože když vidíš jak se snaží dělat co by už měla umět a nejde ji to tak mě je do breku.Natálka je šikovná a statečná holka tak věřím že vše dožene a zmákne na jedničku.Snad za 6 týdnů ji to sundá ale už tomu moc nevěřím je to tak nespravedlivý někdo na to háže salám a dítě je v pohodé a my vše dodržujem a je nám to stále prd platné. :r: :r: :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka