kila jdou nahoru

06.01.2010

Dobre ranko holky,

to je fakt mazec!! Ja byla pred dvema tydnami v poradni a moje vaha v prubehu 3 tydnu vyskocila o 4 kg!!! :O . Uplne sem byla z toho mimo, protoze nic na sobe necitim a ani neni videt. Pritel mi taky rikal,ze si to vubec nevsimnul. Ale zato nas maly si to pekne uziva v brisku.. jsou i noci,kdyz nemuzu spat, jak mele so sebou porad a nenecha mne spat. Ja nevim co budu delat v 9 mesici,kdyz uz nebude mit tolik mista, jak tedka. :spid: . Katka

Ahoj,tak jak ctu mame vsechny stejny problem :s: Zatim jsem to nejak nepocytovala ale po Vanocich se citim jako Misa kulicka na kontrolu jdu 13.1. tak to odhaduji na 5kilo nahoru ziju v Uk a jak se pripadam jako koule tak mi staci jid do mesta a jak se podivam na ty ostatni tehule tak mam sebevedomi opet zpet.Tak holky nezoufejme :a\|: hlavne jak je prcek v brisku spokejeny.PAPA

no já jsem na tom stejně, do minulého týdne jsem měla 2-3 kg nahoře a najednou mi to vylítlo o další 4kg:( nejhorší je, že si ani nepřijdu extra tlustší, než před 14ti dny, takže to byl šok jak blazen:( A to jsem termínem 26. duben/2.květen.
A přesně jak říkáš, v noci se děsně mele!! Ono je to nádherný, je to ten nejhezší pocit na světě, ale když už nevím, jak si lehnout...:) :)
Víš už co to bude? Já nee...doufám, e i v pátek odolám, abych měla překvápko..Ale tak mě láká vědět, co za divocha se mi tam mele..:D

In reply to by Aaggnneess

No , ja mam termin 27.4 co presne den mojich narozenin, ale nevim jestli to klapne. My cekame na 100 % kluka, uz aspon 4 UTZ nam to potvrdili a maly se rad ukazaju a dokonce se i z pindikem na ultrazvuku hraje :s: .
Ja byt na tvem miste, tak by si to nechala uz jako prekvapko, pri druhem to chceme tak udelat. Reknu ti, ze do 20 tydne jsem byla uvnitr presvedcena, ze to bude holka, takze to byl pro nas sok, kdyz se ukazal klucina. :°O°: .
Katka

I tobě dobré ráníčko :-)
Jo to taky znám, jdu u doktora na váhu a v hlavě mi běží"kolikpa jsem zase přibrala":-D zatím jsem neměla nějak rapidní nárust, ale ty Vánoce :-) Nezapomeň, že teď by jsi v tutom období měla přibírat mnohem dřív nežli dříve. A když se s tebe nestává dělová koule, tak to neřeš, že prý kojením hodně shodíš :-) tak snad. Kolik máš už celkem nahoře?

In reply to by Já a mé mimi

Ja mam dalsii poradnu 18.1, tak su ohromne zvedava kolik zas budu mit nahore. Presne, jak si napsala te v prvni vete, tak to se honi i moji hlave, kdyz vstanu na vahu u doktorky. No, jinak vychozi vahu ma 60 kg a tedka uz mam 67,5kg. A ty ses jak na tom?
Katka

In reply to by Já a mé mimi

Holky tak se přidávám i já.S tou váhou je to úplně stejné.Na kontrole jsem byla naposledy 15.12.09 a váha byla od začátku těhu vyšší o 4 kg, tak jsem se radovala, že to zatím narůstá pěkně pomalu dle křivky v těh.průkazu, protože jsem se vždy bála jak budu v těhu vypadat.Ale teď se to úplně zblázdnilo, během Vánoc jsem nabrala 4 kg a docela to jde i vidět.No nevím doufám, že už to nebude tak rychlé ale i kdyby tak hlavně ať jsou naše dítka spokojená a zdravá.My čekáme taky kluka:-).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka