Menstruace v šestinedělí?????

06.01.2010

Ahoj holky.
Je možné, že se mi už vrátila menstruace??? Jsem 25 dní po porodu. Nekrvácela jsem už 18 den..... a včera jsem opět začla a vypadá to, jako by to už zase přišlo..... je to vůbec možné???

Ahoj,
já to měla minulý týden. Najednou v noci mě bolelo břicho jako při menzes a začala jsem krvácet jasně červenou krví i s kouskama krve. Ale během dne to přešlo a teď už je to dobrý. Byla jsem i ve stejných dnech jako ty. To se asi stává.
Hezký den Pa Pa

Ahojky, taky nechci strašit, ale měla by jsi jít k DR, pro jistotu na kontrolu. Já jsem tak třetí týden po porodu taky začala krvácet jasnou červenou krví. Myslela jsem si přesně jako ty, že jsem to dostala a když to nepřestávalo, tak mi to začalo být divné, řekla jsem si že počkám na konec šestinedělí a týden před jsem mazala k DR a nakonec jsem skončila v nemocnici na revizi, protože jsem v děloze měla kus placenty a krvácelo to z toho. Takže nečekej a pro jistotu upaluj.
Držím pěsti, aby jsi na revizi nemusela a byla to třeba MS, nebo někdy stačí injekce a vše se vypudí.

Jani nechci tě strašit, ale pro jistotu by sis měla zajít na kontrolu. Ono tohle krvácení bývá od toho, že ti v děloze něco zůstane. :( Já jsem to tak měla v porodnici. Udělali kontrolní utz a ejhle opravdu tam něco bylo. Den před tím jsem o tom mluvila s ženskou setřičkou a ta mi říkala, že to je tak, že pokud tam něco je, tak z ničeho nic začneš znovu nebo v mém případě silněji krvácet. A měla by to být jasná krev. Hlavně si hlídej teplotu a kdyby nějak razantně vystoupla, tak běž hned na pohotovost. Třeba to není ono, ale vypadá to pravděpodobně. Kamarádka to tak taky měla. Myslela si, že dostala menstruaci, ale pak přišly teploty. Jeli na pohotovost, že má asi zánět prsu. Ten to nebyl, tak jí poslali domů, protože o tý krvi se nezmínila A pak z ní asi za týden vypadl kus sraženiny. :(

http://www.prckoviste.cz/saruska

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka