Dnešní probdělá noc :-(

05.01.2010

Zdravím :-)
Holky, dnešní noc byl horor. Kubíček byl včera přes den docela dost dlouho vzhůru a já se těšila, jak bude v noci krásně spinkat. To jsem se ale hodně spletla. Po koupání byl ještě taky vzhůru a pak usnul asi na 2 hodinky. Tak jsme vyměnili plíku, nakmili a bylo 10 večer..... Víte v kolik usnul??? V 5 ráno!!!!! :jawdrop: :jawdrop: Já už byla nešťastná a hrozně unavená. Nejhorší bylo, že pořád brečel!!! Jakmile jsem ho položila, řval a řval.....v náručí byl klid. Dá se to vydržet pár hodin, ale ne 7 :r: Manžel byl v práci a mě neměl kdo pomoct :-( Vážně jsem byla nešťastná a dokonce mi pak už i tekly slzičky..... nevím si s ním rady. I když mi usne v náručí a přendám ho do postýlky, do 5 minut je zle....... Ani vedle mě v posteli nechce spát a křičí... Mám strach z dnešní noci.

A nemá Kubíček hlad? mě to dělala malá když měla hlad,teď cojsme na UM mi krásně spinká až 6hodin.

Ahojky tak to tě opravdu lituju.Mě stačí když malej je vzhuru v noci 2 hodky a už začínám být hotová a někdy i zoufalá a to jsem si myslela, že mi to vstávání nebude vadit :n: .Tak to už jedině rada dobré doktorky.Moc držím palečky .

Holka vydržaj, tak "trochu" vím o čem mluvíš :00: Nám malý už od porodnice usínal po půlnoci a stále se to posouvalo, cca v měsíci už byla klasika, že dříve než ve 3 - 4h ráno neusnul. Někdy i o půl páte... Postupně jsem se přestala snažit ho uspávát a dokud nezabral sám, jsem se ani nepřesouvala do ložnice... protože tam se mi chtělo víc spát než v obýváku.
Už jsem si zvykla na rituál kolem 20h si uvařit kafe smrťáka. A do 3h jsem byla celkem čilá... a modlila se ať neusne až po čtvrté :#o:

Mamka mi říkala: "Počkej, kolem 3.měsíce se to snad upraví"
A upravilo. Usíná kolem 1.30h. :s: Ale je to pořád lepší než ve 4h. Už jsem si zvykla.
Jednou za cca 7 dní ho to ponocování asi zmůže :///: a usne mi kolem 20h a vzbudí se až ráno. Ale tím jak čekám, že se každou chvíli vzbudí, tak se stejně nevyspím.. :s:
Jinak jestli křičí, tak ho možná bolí bříško :(
Tak držím palce ať je to dnes lepší ;)

In reply to by Janča24

Ahojky, tak to je děs v půl páte :$$: V kolik se pak probudil? Náš dneska usnul 0.30h, takže zase malý posun správným směrem :///: Bavila jsem se o tom s doktorkou a říkala, že miminka mívají obrácený režim a že musím vyčkat až se mu to upraví samo :(

In reply to by Janča24

Už v 8h ???? Ale pak ještě usne, ne? Náš Paťula, když usnul ve 4h, tak se sice za 3 - 4 hoďky vzbudil, ale napapal se a spal dál celé dopoledne...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka