vedlejší účinky pri hormonální léčbě.....

05.01.2010

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat.

Druhý měsíc beru Duphaston od 11 DC do 25 DC. Dokud ho neberu jsem v pohodě, ale už po prvním prášku mívám kreče v břichu, jakoby zaražené prdy, což normálně nemívám. Buď mám průjem nebo zácpu. Nevím zda je to normální nebo mé tělo je nechce přijímat? Jsem z toho trochu zoufalá, věřím, že mi tento měsíc pomůžou a já tedy nebudu muset posílat muže na spermio a vůbec by se vyřešily moje deprese z toho, že jsem k ničemu, když nemůžu ani otěhotnět. Holky prosím o povzbuzení. Díky za každý příspěvek. Zuzča

Ahoj, úplně vím jak se cítíš...ale prosímtě rozhodně nejsi k ničemu, jenom proto, že tvoje tělo zrovna neposlouchá, tak jak by sis ty přála...já tyhle stavy měla taky, ale naštěstí mě už přešly, ačkoli těhulka pořád nejsem...a ačkoli mě trápí každý nepovedený těhu test a každá další mrcha... Duphaston beru od jara, občas mívám ještě problémy, bříško občas bolí, ale není to nic hrozného. Možná bys to ale měla říct svému Dr. A věř mi, že pokud pošleš manžílka na spermio, tak se buď ukáže, že je vše OK a bude Vám stačit jen trošku pomoct s ovulkou a cyklem (například) a on se bude bít do prsou jaký je king :-) Nebo se ukáže, že potřebujete pomoct i proto, že je ho spermijky jsou mršky líný a nebudete se zbytečně snažit a rovnou vám pomůžou někde v CAR... A pochybuju, že ty by sis o něm myslela, že je k ničemu i kdyby se ukázalo, že jeho spermio není OK - a on si rozhodně nemyslí o tobě, že jsi k ničemu, když nemůžeš otěhotnět. Zkus se na to podívat z téhle stránky, jo? Je to těžký, ale mě pomohlo povídat si o tom s někym, komu věřim, a kdo mě vždycky tak trochu nakopnul, abych se nelitovala...a samozřejmě holky tady taky vždycky povzbudí...drž se a dej kdyžtak vědět.

Ahojky nevěš hlavu, alespoň už se něco děje. My se snažíme 9 měsíců a teprve teď se něco začalo dít.. Ale vím, že probllém je ve mě. Minulý cyklus trval přes 60 dní - ovulka vůbec nedorazila a musel mi Dr. píchnout Agolutin aby přišla vůbec mrška. Teď jsem hlídám na pokyn teplotu, ale už teď vím, že ovulka zase nebyla - jsem 35 den cyklu a teploty jsou nanic - takže počkám ještě týden a příští jdu zase k Dr. Uvidíme, co se mnou. Radši bych brala jakoukoliv léčbu, než tohleto čekání, i kdyby jsem pak měla mít průjem či zácpu. Pokud si ale nejsi jistá, zda není něco vnepořádku, tak zkus Dr. zavolat, on ti jistě poradí.
Určitě miminko jednou bude, otázka zní kdy? Jo a do té doby prostě musíme být trpělivé. :)

Zuzanko, to chce klid, i když vím, že to není jednoduché a vím co říkám. My se snažíme 12.měsíc, takže rok je za náma. Jsem taky z toho zoufalá, ale ještě počkám do dubna a fičím k :*8*: Já sice zatím žádné léky neberu. Koukni se kolik je tady snažilek, které se snaží otěhotnět a nejde to.
Tak hlavu vzhůru. Doktor mi říkal, že otěhotnění může blokovat i psychika, že bych až divila. Měj se moc hezky, a brzy budeš mít mimiska v bříšku. :a:

Ahojky, nevim jestli te povzbudim, ale pokusim se!! Jak dlouho ze se snazite?? My se snazime uz 7 mesicu, a taky to nejde, nemohla jsem v zacatcich dostat menstruaci, a proto me nasadili Duphaston a od te doby ho beru porad a stale tehotna nejsem, jen mam pravidelnou menstruaci. Nechapu jak si prisla na to ze si k nicemu, podivej kolem sebe, kolik z nas nemuze otehotnet!! Prestan se porad litovat!!! Podive se na me, musim co nejdriv otehotnet, ponevadz me pred mesicem potvrdili roztrousenou sklerozu!! A taky s toho nemam depku, nebo mam, ale musim se s tim naucit z žít. Ja to ted zlehcuji tu moji situaci, to vis, ze mi s toho bylo na nic!! Ale chci podporit, aby ses nevzdavala. Protoze ja muzu mit max. 2 deti, kdybych mela vice, mohla bych skoncit na voziku. A pak jsem poprosila Dr. jestli by to vse neslo popohnat, tak me nasadila clostil a píchly me Pregnyl 10000 jednotek, takze ted jsme v ocekavani, desne me boli bricho, jako kdyz me tam nekdo porad bodá nozem, v noci se prevracim na zada, protoze nemu na brichu spat. Nemej strach, az to prijde tak to prijde, kazda z nas jednou budem tehotna, ale chce to cas!!! Tak papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka