Léky v těhotenství

05.01.2010

Ahoj holky,mám pár dotázků k lékům v těhotenství.
Mohu:1.mega swiss brusinky
2.urinal
3.physiomer(alergie a nosní dutiny)
4.bioparox

Odpovíte na mé 4.body.Díky :-)

první tři jsou přírodní produkty, takže tam si myslím žádný problém není a bioparox můžeš - to jsem nevěděla, ale když se o mě někdy v polovině těhu pokoušelo nějaké to škrabání v krku, tak mi to moje gynekoložka řekla, že se smí :-)

Bioparox určitě neber bez vědomí lékaře, je to sice volně prodejný lék, ale je to antibiotikum. Ty ostatní nevím, ale když jsem se ptala já v lékarně na začínající rýmu, tak mi magistra říkala, že pokud to zvládnu bez jakýchkoliv medikamentů, bude dobře, pro kapky ať si přijdu, až když to nebudu moct vydržet. Takže bych to moc nepokoušela a raději se zeptala svého doktora. Jsou lékárny , kde ti odkývají všechno, tak buď opatrná.

In reply to by Olga S.

neboj - mám to potvrzené už od 3 gynekologů a dokonce je to napsané i v příbalovém letáků, že v těhu to nevadí (což je asi snad jediný) :) Opatrná bych s ním byla v 1.trimestru - to se všichni bojí doporučit třeba i žvýkačku :) ale teď ke konci těhu by to nemělo vadit - pokud to tedy nebudeš užívat nějak dlouhodobě... Za celé těhu jsem bioparox užila asi 5x a vše je OK a fakt to pomohlo :)

Ahojky, jestli Ti můžu doporučit, zeptej se raději doktora. Já byla v lékarně a chtěla jsem něco na bolest v krku, upozornila jsem lékárnici, že jsem po transferu IVF a nabídla mi Orofar. Samo, že jsem věřila.... Doktor mi dnes vysvětlil, ať nikomu nevěřím a raději se ptám ho, že i to mohlo přispět k neúspěchu. Je to těžké co můžeš a co ne. Dokonce ani čaj na močové cesty je zakázaný. Měj se a držím pěsti :a: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka