CLOSTÍK

05.01.2010

Holky co si myslíte o Clostíků ? Vyjde to hned nebo to třeba nemusí stačit a bude zapotřebí ještě další léčby,jaké s tím máte zkušenosti ? Dnes jsme 25 měsíc snažení a až teprve tenhle měsíc mi konečně udělaly odběry krve a začlo se něco řešit. Jeden doktor mi řekl na UTZ ve 13DC že folíky jsou velké,že nejspíš byla ovulka a když jsem pak přišla na konzultaci,tak mi jiný doktor řekl,že z krve zjistil ,že nemám ovulaci a dal mi Clostík,který začnu brát příští měsíc. Tak teda nevím.Bolesti kolem ovu mám teda silné,tak mě ani nenapadlo že bych neovulovala a taky mi ji vyznačil WUNSCH. Ach jo.Asi půjdu ještě jinam k doktorovi.
Pevně věřím,že rok 2010 bude pro všechny z nás MAGICKÝ !!! :#~:

s tim clostikem - lekar se rozhoduje na nasezeni davek vetsinou podle krevniho testu a ultrazvuku a sledovani ovulace (i jak dlouho byla ci nebyla vubec apod.)...zacina se od mensich davek...a pokud to do tri mesicu nevyjde, zvysuje se...pak tam pisou, ze uz to nema smysl..ale vam se urcite zadari, uvidis, spousta holek po nem otehotnela hned poprve . i lulubar

ahojky...moc ti toho nepovim..ja mam ted poprve clostik...nemela jsem trikrat za sebou ovu...jinak beru jen jeden paty az desaty den, takze pet za sebou...podle mereni asi ovu byla, ale myslim, ze otehotneni nevyslo, nejak se na to necitim...tak uvidim...tak papa a hezky den! a at vam to brzy vyjde

Popíšu ti svoji zkušenost. Snažíme se rok a půl. Clostík jsem dostala teď v srpnu (1-0-1 od 5. do 9. DC) a pak utrogestan (od 17. do 25. DC). Zabralo to hned v prvním cyklu, protože jsem měla na začátku září // na testu. Bohužel to ale nakonec dopadlo jako zamlklé těhu v 7. týdnu.... :\\: šok. Revize nebyla třeba. Doktor doporučil 3 měsíce pauzu, což mi připadalo děsně dlouhé, ale dočkali jsme se a teď v prosinci konečně nastala doba na další dávku clostíku a utrogestanu. Dnes jsem 19. DC a jsem napnutá jak to dopadne tentokrát... těším se a zároveň bojím... ;) Sečteno a podtrženo clostík evidentně funguje!!! Tak držím palce tobě i sobě a ostatním snažilkám. Prála bych si ke svým lednovým narozeninám // dárekček :s:

Ahojky,moje zkušenost je taková,že i když jsem před tím než jsem to začala řešit v CARu měla 4x pozitivní testíky během dvou let a pak přišla opožděná ms,čili jsem si říkala,že s ovu a tudíž s otěhotněním problém nebude,ale spíše s udržením..tak mi pak po prvním utz v CARu dr řekl,že ovu nebude..nasadil clostík 2-0-2..a zase nic..nasadil 3-0-3 a že už dobrý ovu je..inseminace nevyšla..další měsíc ovu byla,ale přirozený snažení opět nic..pak pausa od clostíku a,že ovu nebude..že to vypadá,že bez něj ovu nemám...měla jsem z toho hlavu v pejru a připadala jsem si,že jsem si předtím ty poz. testíky snad vysnila či co,když bez hormonů nemám ovu..a kuk..dneska jsem 20+4tt..takže když se dr netrefil posledně s tím,že ovu nebude a ona byla..tak co já vím jestli se nemýlil i předtím :? A možná právě proto,že jsem s tím nepočítala a tak jsem byla v klidu,že tentokrát určitě nic..tak to vyšlo ;) Takže tak..i doktoři jsou neomylní..takže se :|-|: pravidelně a ono to brzy už vyjde ;)

In reply to by Lidussinka

já jsem z toho všeho taky jelen ! Proč má někdo Clostík 1-0-1 někdo 3-0-3 a já třeba 0-0-1 a někdo k tomu ještě jiné léka a nebo injekce. Jak mám vědět , že zrovna to bude stačit nebo se jen doktor takhle zrovna vyspal :$$: Tak uvidíme , budu hlásit výsledek hned příští měsíc začínám brát poprvé :*8*:

In reply to by Tinkapletinka

Achoj :\x: , ja taky nevim proc se takhle Dr. rozhoduje :*8*: , snad jen proto, ze treba si rika ze nebudu do pacientek cpat tak vysoke hormony a nejdriv to zkusi pozvolna, tim si je i otestuje, jestli na to dana nebude mit nejake vedlejsi ucinky! Kazdopadne ti drzim palecky, aby ti to vyslo, ja se muzu uz dozvedet zda jsem tehotna ke konci ledna!!! a v unoru uz bych nesla do prace, to je ficak!!! neuveritelny, porad tomu neverim, ze bych v unoru uz nesla do prace :!k: Tak mi pak pisni jak dopadnes :+^*:

Ahojky, asi ti moc nepomuzu, ale ....
Me taky nasadili clostik, rano a vecer prasek po dobu 5 dnu a pak za 6 dni me pichly Pregnyl 10 000 jednotek :one: , tak ted jsem v ocekavani, jestli to vyjde nebo ne! Nicmene mam nepravidelne pichani v podbrisku. :\/: Kazdopadne ti pak napisu. Do toho jsem ode dneska zacla jist Duphaston, kdyby nahodou se to povedlo, tak abych nepotratila, budu ho jist do tretiho mesice tehu. Ale procetla jsem tu hodne prispevku od devcat a myslim, ze hodne devcatum clostik pomohl, tak ti drzim palce aby to taky vyslo. Tak pak pisni

In reply to by Ágnes

za podporu ! Jak jsem již psala , nechápu proč třeba tobě ještě ke Clostíku něco píchají a já nic :§) Okradli stařenku Taky jsem tady listovala hodně nazpátek o tom a získala jsem pocit,že hodně holkám to pomohlo,tak jsem se nemýlila. Tak ted už jen hurá na :*O*: a bude to !

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky