Kde kupujete botky pro prcky

05.01.2010

Ahoj maminky, kde a za kolik prosim vas kupujete boticky pro vase prcky? A pokud nekdo objednavate pres internet, jak prosim resite mereni a velikosti? My jsme zatim koupili prvni par - v Anglii, kde jsme byli pres svatky. Kdyz jsem se divala tady, tak ceny priserny a vyber taky nic moc :?
Moc diky!!! :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,

my kupujeme boty jedině u žirafky (www.zirafka.com). Mají tam všechny botičky atestované, kvalitní a vždy dobře poradí, změří nožku atd. Taky mají celkem velký výběr. Jinak jejich botičky prodávají tak různě i v jiných prodejnách, ale vždy tam musí být to logo žirafky. Ačkoliv jsou podle mě pěkně drahé (zimní botky máme za 1200, boty na doma skoro za 600 apod.), tak jsme s nima zatím byli vždy spokojení.

ahoj, tak já jsem Ondrovi kupovala botky v Deichmanovi. Kupovala jsem mu kožené a kotníčkové. Stáli kolem 600,-. Na netu jsem nikdy botičky nekupovala-je důležité botičku vyzkoušet přímo na nožičce

ahojik tak my mame zatim jenom dvoje botky, ale oboje z C&A A nemuzem si je vynachvalit. Pres internet nekupuju prave kvuli tomu, ze je nemuzu odzkouset. :)

My jsme zatím nejvíce botiček koupili v CCC a jsem velice spokojená, botičky jsou kvalitní a za rozumnou cenu. :)

Taky se chystám pro dceru (15 m) nové boty. Zkusím asi Batu, Deichman a Humanic.
Holky pište, odkud máte boty a jste spokojené? :a:

My kupujeme klasické bačkorky za nějakých 150 Kč v Hypernově, tedy Albertu, podzimní botky jsme kupovali ve sportu za draho, zimní v Deichmanovi za 400 Kč. Jarní asi taky budeme kupovat tam..

bačkurky u Bati kolem 200 kč a zimni botky jsme kupovali v CCC za 300 a snehulky za 250 viber neni nic moc

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka