Prosím o radu!!!!!

05.01.2010

Ahojte holčiny, mám an vás prosbičku - potřebuji radu. Už 13 měsíců se snažíme o mimi a stále nic a můj Dr. říká, že ještě máme vydržet, že to není tak dlouho. Chci se proto zeptat, kdy váš Dr. začal něco "podnikat", jako myslím nějaké vyšetření, kdy vám dal prášky na úpravu ovulky, podporu otěhotnění, poslal partnera na vyšetření (vůbec nevím, jak to chodí)...... My zatím neprošli ničím a mě se to zdá už dlouho... :-( Dlouho jsem byla nad věcí, ale teď vidím, že to asi lehce nepůjde... :(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já být tebou kašlu na doktora..říká se že pokud do půli roka..je to divné a že do roka..něco se děje a potřebujeme pomoct.
Takže si na netu sežeň číslo na nějaké fajn car v Praze, objednej se..oni ti vezmou krev a zjistí, jestli ti fungují v normě vaječníky, zda nejste nějak nemocní a zda nezabíjíš vevnitř spermijky, následně spermiogram, aby se zjistilo, zda je partner plodný..Nic se za to neplatí a můžete si nechat udělat jen to..je to jen, že ti odeberou krev a manžovi spermijky :) a pak uvidíte:)

Držím pěstičky :)

Na spermiogram muzes i bez zadanky a nic si platit nebudes, muj manzel byl na sexuologii v praze u apolinare a nic jsme neplatili. Uprimne receno bych sla radsi do statniho podniku nez nekam do centra neplodnosti. Myslim ze to kapku hraji do vlastni kapsy. Manzel byl poprve tam a spermiogram katastrofalni, pak sel za pul roku do statniho a vcelku dobry. Porid si vitaminy - listovku, vit. E, C, kontryhelovy caj, chlapovi dej vit. E, C, zinek, selen a muj taky bral vytazky z pupenu Nadeje. Hlavne musis mit pozitivni mysl. My se taky snazime a verime tomu. Proste vime ze to dite jednou bude. Hlavu vzhuru a ver tomu a nepropadej panice. Prece nechces obrecet kazdou MS. pa Petra

ale bylo to z toho důvodu, že jsem něměla skoro menstruaci. V Únoru to bude rok našeho snažení o miminko a začnu řešit proč nám to nejde a kde je chyba, jo a druhý měsíc mám Duphaston, to jsou hormonální prášky na upravení cyklu. Říká se, že rok po vysazení HA nebo celkově snažení je normální doba a poté to již lékaři řeší. Zkusila bych přitlačit na tvého dr., že to již chces řešit a pokud nebude chtít, asi bych ho změnila a u nového bych si tak půl roku snažení přidala a uvidíš, že něco dělat bude určo. Pokud máš pravidelně menstruaci a třeba i ovulaci, tak si myslím, že je opravdu něco špatně, když se stále nedaří. Nechci tě ztrašit, ale ono léčba a třeba umělé trvá taky nějakou dobu a čím dříve přijdeš na to, kde je problém tak ho můžeš řešit a o to rychleji budeš mít doma miminko. Přeji ti úspěch a nepřestávej věřit, že vše dopadne dobře. Z.

In reply to by Susan23

Díky za podporu, já právě o změně Dr už taky uvažovala, on má sice zvláštní přístup k pacientkám, ale je to velký odborník, kapacita tady u nás, tak proto jsem mu doteď tak bezmezně věřila ..... A že když bude někde problém, tak to může trvat dlouho, než budu maminkou, to si právě uvědomuju poslední dobou až moc..... Bude mi 28 a tohle mimi bude moje první... HA už neberu 3 roky, a MS mám +-3 dny pravidelnou,..... ach joooooooooooo, proč nejde všechno jednoduše :-(

In reply to by Samanka

život:) Vzpomínám si na dobu našeho začátku, kdy jsem si myslela, že první dva maximálně 3 měsíce a budu mit //. Nestalo se, taky už jsem nervozní, co je špatně, ale stále doufám a vím, že v tom únoru už to budu rešit. Pokud máš pravidelnou ms, tak je fakt asi něco špatně. Já se furt uklidňuji tím, že ji nemám, tak beru teď ty prášky. Akorám mi nedělají moc dobře. Ale myslím, že se to poddá. Ach jo já už chci být taky těhulka. Mám někdy hluboké deprese z toho že se to nedaří a tím pádem jsem k ničemu. Taky už je mi 27 a chceme první dítko. Tak zase budeme veřit dále....Ale vyženu muže na spermio ať mám jistotu, že je chyba opravdu jen u mne. Jo tak mě napadlo, ono jde zajít na spermio i bez žádanky od gynekologa. Jen pro tvoji jistotu nebo řekni gynekologovi, že je to na přání partnera a taky by ti ji mohl napsat, jde o tvoje prachy (kdyz půjdete bez zadanky zaplatíte si to celé). Sami, bude to dobré, že ano? No vidíš, měla jsem uklidit a pomoci já tobě a teď prosím o povzbuzení já tebe. Chjo. Z.

In reply to by Susan23

Týýjo, to jsem nevěděla, že chlapák může jít na spermio bez žádanky... já alespoň o to žádala v listopadu Dr.a on mi řekl, že počkáme cca do června a pak začneme podnikat něco dál...a to je na mě straaaaaaaašně dlouho...
já věřím, že bude vše ok a že příští vánoce budeme my i vy i další snažilky u stromečku ve třech :-)však se na nás to malý štěstí musí taky jednou usmát... :-)

Ahojky,také nám to trvalo dlouho a dlouho nic doktor nepodnikal.Pak mi holky doporučily kyselinu listovou a babyplan vitamínky.Tak jsem to brala pravidelně a druhý měsíc jsem byla v tom.Nevím,jak kdo tomu věří-zázračným vitamínům....ale já po tomhle ano :\x:

In reply to by Looorinka

hmmmmm, alkoholika doma nemám, ale kuřáka ano :-( já prostě dneska vezmu lékárnu útokem :spid: :qu: a uvidíme....... Díky moc, zase takový maličký impuls a povzbuzení do dalšího měsíce snažení.... :-)

In reply to by Samanka

Vím,co to je...........já si to ze začátku nezabírala,ale později mi to vrtalo hlavou víc a víc.A když jsem se na to ptala doktoar,tak ten...ještě je čas....teď jsem 28tt-sice jsem měla v začátku problémy,ale jsem moc ráda.............ale když si vzpomenu,jak jsem každý měsíc čekala na MS :( :spid: :\x:

In reply to by Looorinka

tak to ti moc gratuluju a přeji pohodový těhulkování a hlavně zdravíčko pro tebe i pro mimi ;-).................já se tím ze začátku taky vůbec netrápila, ale když přišla tak desátá mrcha, pak jedenáctá,... tak už jsem začala trošku plašit. hlavně nevím, kde je problém, jestli ve mě, nebo v partnerovi, a Dr.je pořád v klidu. tak nechci dělat hysterku, ale volně plavat už to nenechám......... }:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka