IVEKA má Šimonka :-)

03.01.2010

Přišla mi právě tato sms:

Tak jsem se dnes nečekaně stala maminkou. Šimonek je nedočkavý a vykoul o měsíc dřív. Je zdravý, 2580 g a 46 cm. Narodil se v 18:23. Jsem šťastná. Papa.

A my jsme taky šastnééééé :) :h: :a:

Tak to jsem moc rada, ze to dobre dopadlo a ze je Ivetka i Simonek v poradku. Jinak velika gratulace k mimisku :qu:

Hurááá - to mám ale radost, že jsou oba OK a Iveka má malého už u sebe :dance: :\x: Tolik jsme na ně oba myslela.... Takže obrovská gratulace a hlavně hodně štěstí, zdraví a lásky do života!!!! Moc se těším na fotky prvního včelího klučíka!!! :\/|:

Tak se přidávám k velké řadě gratulantů. Moc moc držim palečky, ať se máte dobře a jste co nejdřív doma. Posílám hodně sil tobě maminko a taky Šimonkovi....

jak tak koukám, tak jsem včera akorát odešla předtím než jsi psala... a to jsem pořád kontrolovala :-) no krááása, váha suprová, moc moc Ivece gratuluju a malému přeju do života hodně zdravíčka a spokojenosti :-)

k Šimonkovi a jsem ráda že se Iveka netrápila nijak dlouho :one: ať malý hezky přibírá a roste aby mohli co nejrychleji domů :qu: :k:

Velikánská gratulace :\x: nevím proč ale měla jsem takové tušení že s příchodem Nového roku se nám ti naši koblížci v bříšku začnou jeden po druhém klubat na svět.Hlavně Vám všem hodně zdravíčka a štěstíčka. :qu:

Strašně moc gratulujeme ke zdravému chlapečkovi a mamince bojovnici! :h: :h: Vidím to tak, všechna že včelátka budou mimořádně silní jedinci :qu: :c: :one:
___________________________________________________________________
Navštivte náš e-shop s chovatelskými potřebami: www.potrebypropsy.mypage.cz

:\x: , gratulace k synackovi, hlavne nech je dlouho netrapi zloutenka a maly dobre pribyva na vaze, nech jedou cim driv domu.

to je Šimonek velkej, jen se mamko ničeho neboj všechno dožene, já rodila přesně o měsíc dřív taky jsem měla rodit v únoru ale nakonec jsem to zvládla rychlovkou v lednu ale už to bude ve čtrtek rok co jsem rodila, takže přeji at jste zdraví a at krásně rostete

supeeer.vše nej tobě i Šimonkovi.já mám normálně slzy na krajíčku :r: já už ci taky mimiii :|P:

Obrovská gratulace,včeličko,Iveko!!! :one: :one: :one: Jen ať vám Šimonek dělá jen samou radost a ať hezky roste a přibírá,aby jste mohli šupajdit domů :cc):

Juuuuuuuuuu, gratuluji!!!!!!!!!! Ta se ma!!!!!!!!!!!!! Prejeme hodne zdravicka, at jdou brzy domu!!!!!!!!!!!!! :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky