Řev v postýlce, v náručí klid.....

03.01.2010

Tak vás chci opět poprosit o váš názor.....
Ten můj Kubulka je asi pěkně vyčůraný miminko..... Jakmile je v postýlce, okamžitě brečí. Může být sebe víc utahanej a ospalej, ale prostě v postýlce křičí.... Je nahamanej, přebalenej, nic mu nechybí...... ale prostě hystericky brečí. Dudáčka nechce..... Vydrží to vážně tak dlouho, dokud nepřijdu a nevezmu ho do náručí. Přes den mi to ani tak nevadí, ale horší je to v noci. Když jdeme kojit, uspáváme potom třeba i 4 hodiny, což už je vážně děs, protože taky potřebuju spát..... a potom už má zase hlad....Většinou to končí tak, že usneme v tom stylu, že já ležím na zádech a Kubíček na bříšku na mě... Ale je to docela nebezpečné. Nevím si rady. Pokud některá víte, jak na to, budu moc ráda za každou radu

Tak já včera dala poprvé dudlik, i když jsem nechtěla,ale malej pořad chtěl cumlat prsa a to by teda nešlo :-) .Chvilku ho vyplivoval a potom už jen párkrát zabroukal a spal 4 hodiny.Tak snad mu to vydrží :-).Moc držím palečky ať se Vám zadaří vyhrát nad plačem,aby si maminka taky mohla odpočinout :-)

ahoj, tak to fakt nevím, a to jej musíš chovat jen ty nebo to může být i jiná osoba? Já s malou nemám se spaním problémy aspoň zatím. Od porodnice spí v postýlce. Je naučená, že jakmile se zhasne (pouze např. puštěná TV) příložím k prsu a do půl hoďky spí(je jedno v kolik, někdy jdeme spát v 8, někdy ve 12), pak ji přenesu do postýlky a je klid. V noci na kojení ani nerozsvěcuji a zas přiložím, usne a vrátím do postýlky. Se mnou v posteli spala snad 4x a většinou to druhý den chtěla zas, tak jsme to zrušili. Má zatím 3 měsíce.
No asi se u tebe cítí extra v bezpečí a jen tak se toho asi nevzdá. No a po dobrém to asi nepůjde :n:
:a:

Ahoj Jančo, ono je asi každé dítko jiné, ale musím říct, že náš Honzík má takový různý období, někdy usínal v pohodě, sám v postýlce, jindy má zase potřebu, aby tam s ním někdo byl. Já taky nejsem stavěná na to, abych ho tam nechávala vyřvat, jak se lidově říká, on je schopnej se tam z toho řevu pozvracet. U nás někdy pomáhá to, že ho dám do postýlky a sama si lehnu do naší postele a on usne, ale několikrát kontroluje, jestli tam jsem a někdy zase řve jako tur a natahuje ručičky, tak si ho dám k sobě on se přitulí, za chvíli usne a pak ho do postýlky přendám, Jo a s tím spinkáním na Tvém bříšku to má Honzík taky moc rád :) tak držíme palečky ať se Vám spinká lépe.

Tak ja jsem naprosto ukazkovy pripad,jak se to delat nema:) malej taky za boha nechce spat v postylce,jedine kdyz ho tam polozim kdyz uz tvrde spi a stejne se vetsinou vzbudi..jedine usne na brisku na me a vecer s nama v posteli..jo ti nasi drobecci jsou pekne vycurani..a ten muj je rozmazlinek prvni tridy..no jo no..moje chyba,ale nemam to srdce ho nechat plakat,mozna po sestinedeli az se mnou nebudou lomcovat tolik hormony:)

Ahoj Jani, tohle náš Kubula dělal taky! tak jsme zkusili dát do obýváku korbičku (máme odendávací z podvozku) dali jsme do ní Kubíka, když měl spát-taky strašně řval, a řval... pak jsme ho zkusili hladit! po pár minutách byl klid, tak jsme ho pořád hladili, jenže, pak si uvědomil, že moc dlouho potichu :///: a začal nanovo :^O^: pořád jsme hladili a mluvili na něj... takovýhle stavy klidu a řevu míval i 6 krát, než usnul.... někdy jsme ho nechali řvát i 10 minut, ale pořád jsme byli u něj! cítil nás! a je fakt, že jsme mu dávali dudel.. někdy s ním usnul, jindy ne...
No můžu říct, že po měsíci už Kubík usíná líp! sice se sem tam neobejdeme bez křiku, takže mu musím držet dudel u pusy, ale je to 100 krát lepší, než ho tahat na rukách!! a to usínání v náručí zakazuju i návštěvám a babičkám!! tak snad se nám povede odbourat úplně usínání s křikem!!
asi jsem ti moc neporadila, co?? budu vám držet palečky, ať máte oba už brzo klid :~!: a pěkně spinkáte!!

Ja bych mu zkousela vnutit cumel asi,oni mimca nejdriv nechcou ale musis byt neodbytna :) ja neodbytna nebyla a ted ma mala rok a furt se budi po 2 hodkach a musim chovat,lituju ze sem ju na ten cumel nenaucila :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka