Antikoncepce Cerazette

02.01.2010

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás užívá antikoncepci Cerazette a jak jste s ní spokojené? Já jí užívám cca 4 měsíce a dost často špiním, tak nevím jestli se nemám poohlídnout po nějaké jiné antikoncepci. Nejdřív jsem si nechala dát injekci Depoproveru, ale ta mi taky nevyhovovala, krvácela jsem 21 dní v kuse :( Hrůůůůza! Zatím ještě kojím, tak nemůžu užívat svojí původní HA, která mi vyhovovala na 100 % :s: A jak jste na tom vy? :a:

Ahoj Lení. Já dnes dostala od mudr recept na tuhle HA..jsem po šestinedělí tak uvidím jak mi bude vyhovovat. Pak písnu "zážitky" :ww: Jo a kolik vlastně tyhle prášky stojí??? Mám recept, balení na 3 měsíce...a prý se berou v kuse..žádná pauza.Měj se krásně .Sharon

In reply to by Sharon

u nás stojí tahle HA cca 600,- Kč na tři měsíce. Ale to už si asi zjistila viď :///: Já jsem si jí nakonec nechala a beru jí dál. Sice občas špiním, ale už jsem si zvykla. Až přestanu kojit, tak se vrátím ke své původní HA, s tou jsem byla spokojená :s: :a:

ahoj, já tuto antikoncepci beru už podruhé a jsem sní spokojená. Krvácela jsem 10dní-cca po 14dnech braní a od té doby nic. Antikoncepci beru už 5měsíců.

Já ji beru asi dva měsíce a jsem na tom podobně jako ty. Taky celkem často špiním. Chystám se k doktorovi zeptat se na nějakou jinou.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka