procházka - super věc

02.01.2010

ahojky holky, tak jsem si myslela, že už jsem jen tak na to polehávání na gaučíku, protože jsem 36+4 tt a všechno mě tak nějak píchá, však to znáte. Ale dneska mě chytla snad druhá míza nebo co a šli jsme se s manžílkem projít v tom sněhu k řece - no paráda, už jsem nějaký pohyb potřebovala a taky jsem dobře promrzla :-) Opravdu doporučuji všem - super relax ;-) Ještě bych si dala i nějaké koulování, ale nebudu riskovat pecku do břicha, že jo :-) a co vy a procházečky?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak já v těhu nejen chodila na prochajdy,ale i plavala a cvičila v posilce-ještě tak dva dny před porodem :) a chodila na cvíčo pro těhotný (aerobic už jsem fakt neriskla) a ve 35. týdnu jsem si vyšlápla na plzeňskou vež :) Mě pohyb strašně pomáhal,vůbec mě nebolely záda a dřepět doma mě nebavilo,byl to super relax :)

JÁ SEM TEDY 34TT ALE NA PROCHÁZKU MUSÍM IKDYBYCH NECHTĚLA,VODÍM MALOU DO ŠKOLY A TAK MÁM POHYB KAŽDÝ DEN COŽ NA TOM NÁLEDÍ...

tak já u prvního těhu chodila pravidelně i cvičila.Ted u druhého těhu chodím se synem.Určo lepší než ležet pořád na gauči a zdravější:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka