Jsem jak michelin :-(

02.01.2010

Ahoj holky.
Musím k někomu pro radu!! Jsem ze sebe nešťastná.... V těhotenství jsem přibrala 18 kilo a v porodnici zůstalo pouze 5kg :-( Nyní jsem doma 14 dní a shodila jsem pouze 3kilča :-( Zbývá tudíž 10...... Ani mi tak moc nejde o kilogramy, ale o postavu!!!!!! Měřím 176cm a nyní vážím 87kilo :-( Před těhu jsem měla 75kg..... Ale co mě trápí nejvíc jsou špeky!!!! Úplně brutální špeky na břiše a v pase.... Vážně Michelin. Nevejdu se do svého půvoního oblečení!! Zapnu jediné kalhoty.... a to ještě tím způsobem, že mi všude vylézají ty špeky :-( Takže se chci zeptat na radu vás.... jsem ještě v šestinedělí. Co můžu a co nemůžu. Popřípdě poradit se cvičením i po šestinedělí. Mám v plánu začít cvičit tak půl hodinky denně na ORBITREKU a ještě začít posilovat břišní svaly.... Jinak nejím nic sladkého, piju pouze vodu a čaj......a plně kojím....no bohužel i když půjdou kilča dolů, jde mi hlavně o to, aby šli dolů ty špeky...... a popřípadě, myslíte, že se to dá zvládnout do léta???

Ahoj,já jsem přibrala 25kg v porodnici jsem taky moc nenechala a pak jsem měla otravu krve tak jsem byla na kapačkách po kterých jsem ještě šla nahoru možná aji tím ležením. Když jsem se vrátila dom malá měla měsíc,tak jsem jasně už nekojila a to šlo teprve špatně dolů.Pak jsem to nakonec schodila taky vše jen to trvalo dýl,moje sestra kojila do roku a je chudší jak před tím.Takže hlavu vzhůru a žádné omezování v jídle když budeš kojit tak schodíš v pohodě a ještě se ti zatáhne děloha.Kup si kníhu Hanky kynychové aktivní těhotenství je tam cvičení v šestinedělí aji po šestinedělí a není drahá tak 60kč.Jak říkají holky takových co po porodu jsou jak před tím je hodně málo většinou jsou to ti co jsou vyžlata před těhu a moc v něm nepřiberou.pa Petra. :a:

nelam si s tim hlavu,ja sem pribrala 35 a v porodce sem nechala 10 a pak slo dolu uz jen10 takze mam nahore jeste 15 ale nejak to neresim jeslikoz jeste castecne kojim a muzu jist strasne malo veci,uz se tesim jak dokojim a zacnu zase jist veci ktere sem jedla pred tehu a kilca pujdou dolu a postava se sformuje postupne
a myslim ze muzes pomalu zacit cvicit ale jen pomalu
drzim palecky at ti to jde dolu rychleji nez mi
:a:

to je ještě brzy,půjde to dolů neboj.Já přibrala 17 v porodce jsem nechala pět a ono to jde samo,ted jsem půl roku po porodu a mám ještě o dvě kilča mín než před otěhotněním :a:

ahoj, tyjo neblázni, máš sice špeky,ale nepřebije to pohoda,že máš zdravý miminko? to ti sleze, když se budeš držet, v 6ti nedělí to rozhodně nepřeháněj, má se cvičit jen pánevní dno a až potom začít zlehka břicho. Když tena neni císař. Nejdřív šikmý břišní svalstvo, až potom přímý, abys něměla břicho jak balon. Ale rozhodně ne začít hned sklapovačkama apod. Taky bacha,jestli kojíš, na vyplavování kyseliny mléčný do mlíka. A plnym kojenim ti pude sádlo ven hned, zvlášť pokud budeš kojit často, já schodila naprostym nicnedělánim a plnym kojenim 10 kg za 2 měsíce. Spíš si třeba masíruj ty špeky na břiše abys zpevnila podkoží. Namažeš břicho olejíčkem a v mírnym předklonu uděláš kožní řasu,jak když chytáš špek-mezi palec a ostatní prsty.Tuce máš vedle sebe a děláš takovou jako vlnovku až to začne bejt pořádně prokrvený. A tak jezdíš po celym břichu a pěkně se tak zpevní ta vytahaná kůže. Ale zajímalo by mně, jestli najdeš čas na cvičení :)

In reply to by adela kochrtova

Přesně, zuby sem si čistila kolem 12, k obědu jsem stihla jen tak tak namazat aspoň chleba a to jsem ještě letěla kojit, takže jsemho zapomněla na lince...až mi z toho začal manžel nosit obědy z práce, ale zas jsem je nestila ohřát... ale ve 2m začal bejt klid trochu ...

In reply to by umpopo

U nás tak do konce třetího měsíce, malá byla strašně ubrečený mimi, vydržela i několik hodin v kuse ječet, takže nezbývalo nic jinýho, než být pořád u ní. Ale zato teď si to užívám, je jí 8 msíců a je to úplně bezva :c:

Ahoj, je opravdu brzy dělat si takový starosti. Já přišla z porodnice taky s téměř 10ti kily navíc. Celý šestinedělí to moc nešlo, hodně jsem odpočívala, necvičila. Pak jsem chtěla cvičit, ale nějak nebyl čas a v jídle se omezovat nesmíš, pokud chceš kojit. Pak se to najednou zlomilo a já do třech měsíců po porodu byla jako dřív, oblíkla všechny kalhoty a i bříško se srovnalo, ani ten špek tam nezůstal. Boky trošku jo, ale to mě už tak netrápilo. Choď hodně na procházky, to je to nejlepší, co můžeš udělat. A nestresuj se, škodí to tobě, mlíčku i miminku. Uvidíš, že bude líp, jen buď trpělivá. Nemůžeš být do měsíce jako dřív, takový štěstí má jen pár vyvolených :)
Jinak já zhubla a hned zas začala přibírat - jsem teď v 32tt a už se taky hrozim, jak to zas bude vypadat :(

Já myslím, že je brzo to nějak moc řešit, intenzivním cvičením můžeš přijít o mlíčko. A z vlastní zkusšenosti musím říct, že se postava časem sama trochu srovná, ne do původního vzhledu, tomu fakt musí pomoct cvičení. Spíš bych zkusila jen tak se trošku protáhnout, cvičit třeba ty cviky na pánevní dno atd. Ale pomaličku, žádný natřásání atd. Holt je ta naše postava odrazem těhu a za ni máme za odměnu mímo. Neboj, kilečka půjdou dolů s tím jak dítko poroste a bude se víc pohybovat. A do léta je času dost, držím palečky ať to stihneš, ale fakt bych nešla do nějakýho drastickýho cvíča.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka