Problémy se spánkem a dýcháním - nemáte to taky?

31.12.2009

Zdravím a nejdřív přeji krásný vstup do Nového roku, a hlavně krásná a zdravá miminka v něm narozená, a ať počkají co nejdéle do našich termínů :))).
A teď k problému, už nevím, co mám dělat, poslední týden - 14 dní mám problém se spánkem. Jdu spát okolo desáté, před tím minimálně hodinu čtu až se cítím fakt unavená (vždycky když jsem tohle cítila, do minuty jsem usnula na celou noc), ale po půlnoci se zase probudím a ne a ne zabrat. Občas si začnu zase číst nebo se jen tak převaluju a hledám polohu. Většinou to vzbudí i Peťulku, který mě pak začne vesele kopat a to už neusnu vůbec. Ale i když nekope, tak to nejde. Do pěti hodin tak nějak spím nespím a pak usnu až okolo půl šesté a spím do devíti. Probudím se a bolí mě hlava z nevyspání. Do toho se začíná čím dál víc přidávat to, že se nemůžu nadechnout. Vždycky jsem spávala na zádech, což ted nejde. Tak spím na boku, ale blbě se mi dýchá, tak zkouším aspon ty ruce natáhnout nad hlavu, abych měla víc roztažené plíce, pak už to docela jde, ale stejně pořád lapám po dechu. Dala jsem si i polštář pod hlavu navíc, ale marná sláva. Jestli to takhle půjde ještě těch 11 týdnů, tak fakt nevím, jak to budu dělat. Mám už strach chodit spát.
omlouvám se za nudný příspěvek, ale jestli máte některá radu jak na to, napište. Možná mi chybí fyzická aktivita, abych se unavila, jak jsem doma a nikam moc nechodím, nevím, třeba se to s novým rokem a prací zase zlepší....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky