Jak na Novej rok,tak pocelj rok neb..

01.01.2010

neb jsem zoufala s toho,ze jsem predchvili nasla v baraku blechu :jawdrop: :w: :w: Jsem totalne v soku,pac pred mesicem jsme se prestehovali a ted najdu blechu primo v posteli!!Celej pokoj jsem prevratila vzhuru nohama.V noci me neco stiplo na koleni a ja se k ranu jen drbala.Ted uz vim proc!!!
Bojim se,ze jich je tady vic a postipou mi malou!! :r: :r: A vubec,je to hnus pocit.Ale ma to asi vysvetleni,pac predesli najemnici,meli psa.Bydlime v pronajmu,ale koberce byly cisteny,kdyz jsme se nastehovali.Budu volat majitelovi,aby nam sem poslal firmu,pac ja sama s tim asi nic nezmuzu...
Nejsem poverciva,ale jak se rika,jak na Novej rok,tak pocelej rok!!
Je tu prosim nekdo,kdo temhle zmetkum vyhlasil boj a zbavil se jich??Ja total nemam s takovym svinstvem vubec zkusenost!!!
To jsme to dopracovali..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,my taky kdysi měli blechy.Jenže my máme dva pejsky tak bylo mnohem horší se jich zbavit,nicméně blechy přežívají i v kobercích a hrozně rychle se množej.Vyzkoušeli jsme různý způsoby,stříkat koberce nějakejma hnusama a prostě furt čistit mejt vysávat....Nakonec to bylo v takových stádiu že jsem volali deratizátora.Všude to vystříkal a od té doby je klid.Zavolej majitelovi a trvej na tom deratizátorovi.Hodně štěstí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka