Zase ty oční kanálky

01.01.2010

Ahojky
prosím Vás po jaké době vašim miminkám přešly ty problémy ohledně tekoucích očiček?My s tím bojujeme od narození.Hned v porodnici měla antibiotika a pak to pokračovalo tak,že jsme chodily pořád na čištění kanálku(asi 7x),následovalo několik druhů kapek......No na chvilku to dalo pokoj ale po dvou měsících(dnes 3 měsíce) Nikolce zase začlo téct z očiček né hnis bylo to jako slzy,tak jsme šly opět na čištění,no hrůza,pokaždé jsem ji musela držet nožičky a u toho i druhá dcera(2,5roku)takže moc příjemný.Zas nám dala kapky které na chvilku pomohly,ale jen na chvilku!!!!Ještě na doporučení jsem koupila Omnisan Baby a jsem zvědavá.Prosím jaké máte zkušenosti?????Já vím na každé mimčo platí něco jiného,ale přesto..... :+^*:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky! Tak mi s tímhle bojujeme od narození a teˇným bylo 14.12. rok.Na oční taky chodíme a kapeme kapky 6x denně a mastičku 3 x denně a hlavně na spaní a jsou to boje. Kanálky nám zatím nečistili a když jsem se dr. na očním ptala tak říkala,že kanálky se čistí jednou a pak se posílá na nějakou sondu,která tomu pomůže. To čisštění kanálků ten kanálek stejně nezvětší a proto se to pořád zanáší a očíčko hnsá a tečou slzičky. Zkus se zeptat jestli by vás neposlali na tu sondu,když se vám to pořád vrací. Mi jsme byli na očním 22.12.09 a zatím klid,ale pokud se to vrátí jdeme tam opět a nechám se poslat do Mostu na tu sondičku. Dělají to ambulantně a doufám,že bychom měli končně nadobro KLID. Držím palečky ať máte taky brzy klid.Pa

In reply to by princezna.32

No tak nám taky 4x proplachovaly kanálky,z toho 3x propichovali tou sondou.Tou se propichuje,pokud jsou ty kanálky neprůchodné,a nejdou jen propláchnout.Nám se to po tom 4 průplachu zlepšilo,ale občas s tím máme taky problém.Začne nám téct hnis,dostaneme Tobrex a máme za 2 dny klid.Ale pořád se nám to vrací.Tak nám řekla,že pokud to nebude v pořádku,tak nás zase pošle na ten průplach.Jinak nám braly 2x stěs, a měla tam nějaké bakterie,tak jsem zvědavá.Teď bylo malej půl roku.Tak už nám to snad dá pokoj.

In reply to by Iveta K

Unás až v roku, a pak se to umělo ozvat když měl rýmu. Nic nám nepomáhalo vždy jen nachvílu a pak se to vrátilo.Ale co mu pak odstranili mandle tak to bylo ok. Ale to je hudba budoucnosti. Třeba budete natom ohodně lépe. :a:

In reply to by Iveta K

Ahojky taky to u nás bylo vždy průchodné do nosu,aspon tak to vždycky napsala do zprávy,tak proto nás asi neposlala na tu sondu a ta se dělá jako jinde třeba v nemocnici,než na očním a jak to probíhá :#o:

In reply to by kkaattkkaa

Ne,to dělají při tom,když zjistí,že jsou neprůchodný.Je mi divný,že vám to dělali tolikrát,když je máte průchodný.My když jsme je měli naposledy průchodný,tak nám řekli,že už je to dobrý,ale asi po měsíci jí to začalo znova,ale to už by snad nemělo mít s tím souvislost,protože jí tam našli nějaký bakterie.Ale manžel je často nemocnej,frká jako blázen,tak to mohla chytit i od něj.

In reply to by kkaattkkaa

My jsme chodili k dr.do Klatov,která jí je čistila i propichovalaKdyž jsou ty kanálky neprůchodný,tak vezmou tu sondu (je to jako tenký drát)a propíchne jí ten kanálek.Pak se to snaží prošistit,tak s ním hýbá ze strany na stranu.Vypadá to dost hrozně,ale dr.tvrdí,žr je to nebolestivé,protože píchá do dutinky,ale moc bych tomu nevěřila.Naštěstí to trvá hodně krátkou dobu.Dokud Vám ty kanálky proplachovaly,ale nepropichovaly,tak jste je musely mít průchodné.To tě museli napsat do tý zprávy.A pokud jsou průchodné,tak je nepropichujou.Nám 2x propichovaly obě oči,po třetí už jen jedno,a naposledy už to bylo lepší,ty kanálky byly průchodný,tak už je jen proplachovaly.To zjistí podle toho,že to mimčo polkne,protože to sledovaly,jestli ta voda někde vytekla.No,snad se Vám to brzy usadí. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky