ahujda včeličky

30.12.2009

tak mám necelý měsíc do termínu porodu a fakt už začínám mít strach, bříško mi hafo kleslo, takže nemám představu kdy to na mě přijde. je to fakt hrůza, asi se z toho zblázním než porodím, opravdu mi z toho dost haraší na věži.no zvládly to všechny, zvládnu to taky ....... :)
jinak je den ode dne pohyb horší a horší, dnes sem byla dokoupit plenky a chůvičku a ted už jen budu dožívat poslední dny :) tak se mějte krásně a přeju vám šťastný nový rok, hodně zdraví, štěstí a lásky.

Ahoj, já taky končím 36 tt a bříško mám taky dole. Když jsem byla v poradně v porodnici, tak jsem se stavila za kamarádkou na šestinedělí a její kolegyně mi prorokovala, že do 10ti dnů porodím, tak jsem zvědavá :) Osobně bych se nebránila, protože jsem jak sud a dole mě všechno bolí, takže pohyb je spíš v případě nutnosti a na nákupy už posílám chlapa. Naštěstí už všechno máme, dneska jsme i sestavili postýlku, kdyby se malá lekla těch petard a chtěla ven :) První dítě jsem přenášela 11 dní a bylo to fakt peklo, tak tentokrát bych raději o těch 11 dnů porodila dříve :)
Tak hezké těhulkování a štastný nový rok.

Já už mám taky bříško dole (taky jsem 36tt), ale nějak si myslím, že budu rodit zase až na termín..a to je ještě celý měsíc, což mi připadá strašně daleko! Takže já jsem pořád nějak v klidu..nemám ještě ani zabalenou tašku do porodnice ani vyprané oblečky...prostě jsem nějak nenormálně vklidu, že je to ještě dlouhá doba :///:
tak uvidíme. S Tobíkem jsem měl apocit, že ve 33tt pomalu rodím, ustláno, vypráno, tašku nachystanou..
Porodu s ebojím daleko víc než předtím, když vím, do čeho jdu, ale ono nemá cenu to řešit, v tu chvíli, až to budeš prožívat ti stejně nezbyde nic jiného než bojovat a přežít to a mimčo dostat na svět...je to vážně, jako hození do vody a plavat musíš..nemá cenu to řešit.
Držím palečky, ať ti to utíká :a:

no letí to najednou nějak hrozně rychle - to máš pravdu :) a ty to máš koukám opravdu už taky za pár... Neboj Nikol to zvládneme (musíme), zvládly to jiné, tak proč né i my, že? U mě je nejhorší ten pocit že jako nevím co mě čeká :$$: Manžel a kamarádky se mě taky často ptají jestli se bojím atd. - zatím nebojím - je to pro mě jedna velká neznámá - takže mám spíš občas takový ten "žaludek na vodě" z nervíků co nás čeká, jak to bude probíhat, aby byla malá OK atd. Myslím, že tyhle úvahy máme asi všechny, co holky?? Každopádně tobě i celé rodině a mimískovi přeji krásný rok 2010, hlavně hodně zdraví, štěstí a lásky... no a aby jsme všechno zvládly!!! :one: Zatím se drž, moc se nestresuj a brzy zase písni, jak jsi na tom a jak se daří!!!

Ahoj Nikolko, Tobě taky šťastný nový rok a všecko, co si přeješ, ať se Ti splní :) No a hlavně se neboj předem, boj se až pojedeš do porodky :s: To je moje filozofie :s:

Masticka

I tobě přeji krásný Nový rok, plný smíchu a radosti z přírustku.
Všechno dobře dopadne - držím pacenky. :a:

držet ještě nějaký ten týden ;) A když ne, tak rodit už můžete v pohodě a alespoň to už budeš mít za sebou :||): Mě se to říká, viď?! Já mám termín za necelé 2měsíce, ale než že bych se bála, tak se těším, až malého uvidím. Strach mám zatím jen o malého :h: Jak píšeš, porod zvládly všechny, tak mi taky :one: Bolet to bude určitě dost, ale ty malý poklady nám to vynahradí :h: Drž se a do nového roku šťastný vstup, plno lásky, zdraví, štěstí a rychlý porod. Míša a Kryštůfek

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky