cestování vlakem s kočárkem?

30.12.2009

holky cestujete některá s mimi kočárkem ?a kam ho dáte a jak to chodí?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Cestujeme bez problémů - průvodčí mi pomůže naložit kočárek a hned vedle "hitláku", kudy se nakládá, je kupé pro rodiny s dětmi, takže je o něco větší a v pohodě se tam vejde i kočárek. A v cílové stanici mi zase průvodčí pomůže kočárek vyndat :///: .
P.S. Každý vlak ale to kupé nemá, nejlepší bude, když si spoj najdeš na Idos.cz a tam jsou vedle toho spoje značky, co ten vlak má .. je to tuším dětská hlavička :-)
-------------------------------------------------------
naše osobní stránky - www.dent.websnadno.cz.

Ahoj my jezdíme z Ostravy do Opavy elefantem ten je nízkopodlažní takže můžeš vjet kamkoli, ale průvočíříkala že je lepší do prvního nebo posledního. Jednou sme jeli rychlíkem to nás průvočí poslala do prvního vagonu kde je místo pro kočárky a vozíčkáře. Jinak ještě jezdíme na jižní moravu a se sportákem sme vlezli kamkoli když bylo málo lidí dali sme ho mezi sedačky a malá to prospala, žadnému průvočímu to nevadilo.Jednou sem jela sama a už bych nejela ty schůdky sou vysoko a někteří lidé nechcou pomáhat, raději vždycky s někým.

In reply to by Jesyna

Já jezdila ted na podzim s dvěma holkama 3 roky a mladší je červencová takže měla 2-4 měsíce , bez kočárku a malou sem měla v klokánce a bylo to super. Ale na jaro už budu muset zase s kočárkem.Když byla první malá tak sem jezdila jak už sem psala jen s kočárkem.Ale klokánka je na cestování super.

Ahojky!JA jela dvakrat vlakem a s mim kocarem a to bylo!na potreti sem musela Jane nechat doma a vzit blbe golface!Oni mi ho strcili ten Jane do toho nakladniho vagonu a dikybohu mi ho vyndali v Rokycanech jinak bych....urcite si najdi vagon,ktery je urcen pro deti,pokud mas golfky ty slozis a das si je sebou do kupe.Me drzel pruvoci dite a ja skladala golfky a poprvne mi zas drzel pruvoci dite a ja se snazila dostat jane do vagonu,ale neslo to i slozeny,velka krava,takze mi ho dali do toh onakladiho,byli i ochotni!Ted z pojedu zas do PRahy a pojedu zas vlakem to se zlbaznim ponevac bud mit kocar pro dvojcata..takze jen doufam,ze me nekdo veme autem..je ot silene cestovat s malim ditem!Hela byla na poprve oki,to byla 5mesicu tka to slo,ale na 9mesic kdyz ji bylo to byla hodina a pul peklo..

In reply to by Marika Burder

no já mám 3 měsíční mimi a toho co jsi psala se děsím a holou bez kočárku ji nechci brát do ruky a ještě kupa krámů sebou,.chjo,..tak mám chut raději nejet,.chtěla jsem domu na novej rok,páč přítel jde do práce a nechci tu být sama.-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky