tak jsme se rozhodli

30.12.2009

Tak jsme se nakonec rozhodli pro tento kočárek. Je výbornej zkoušeli jsme ho v prodejně a je moc dobře lehký. Chtěli jsme dorjan cross ale je moc těžkej . Tento nás určitě potěší . Budeme ho teda kupovat ale v té béžové jak jsou na něm ty kostičky http://www.kocarky-sara.cz/kombinovany-kocarek-caren-origon2009-p-811.h… číslo je to 070 máte některá tento? Je velice prostorný V kolikátém týdnu jste si kupovali kočárek. Mi jsme z Vyškova a kočárek musíme kupovat v Brně ale chtěla bych ho mít doma než porodíme .

...a jak jsem četla ty funkce, je fajn...což jsem sama hledala, že se pak sporťák dá otáčet po i proti směru jízdy...my chtěli x-laNDRA TROJKOLKU, ALE PAK JSME TO ZMĚNILI TAKÉ....MÁME ABC MODEL 2010 OBJEDNANÝ A MÁ VŠECHNY FUNKCE A NEBYL DRAHÝ, NAVÍC TEN TVŮJ MÁ PĚKNÝ PODVOZEK A VELKÝ KOŠÍK I NA VĚCI. MY HO OBJEDNALI VE 23 T. A DOVÉZT BY HO MĚLI NA ÚNOR...TAK SNAD NEPŘÍJDEME O ZÁLOHU A KOČÁREK TAKÉ... :-) http://www.darababy.cz/zbozi/abc-design-condor-4s-2010-darek MYSLÍM, ŽE JSTE ZVOLILÍ HEZKÝ A FUNKČNÍ! PA :a: MOŇASEK :-)

In reply to by moni.bed

Děkuji právě že se mi líbí jak je prostorný a to je důležité a podvozek je pevný a dá se pěkně odpružit a houpat a ž jsme se z přítelem divily. Mi ho budem obědnávat si také na prodejnu kolem 20-23týdne a pak ho jen vyzvednem. Je to lepší než se po porodu zabývat jakej kočárek . Ted budeme dělat přebalovací stůl protže přítel doma dělá vše ze dřeva sám jen si desky obědnává. Už se moc těším na mimi .

In reply to by carsynka

:a: :a: ...TAKÉ MÁM TAKOVÉHO MUŽE...A JSEM ZA TO MOC RÁDA, SKORO VŠE MÁME DOMA VYROBENÉ I LOŽNICI, POSTEL ATP., NÁBYTEK, NENÍ TO EXTRA PŘEPYCHOVÉ, ALE JE TO MOC PĚKNÉ, MŮJ MUŽ PŘITOM SE DŘEVEM NIKDY NEDĚLAL...ALE STAVÍME SI SAMI, SÁDROK. STĚNY A ÚPRAVY. :-) JE TO ÚSPORA, DLE NAŠICH PŘEDSTAV A SUPR! TAKŽE VÁM MOC FANDÍM!! :-) TAK PAPAPA :a: :a: MOŇASEK :-)

In reply to by moni.bed

Sakryš ženský, to se máte. Chjo, tiše závidím :r: . Já mám takhle šikovnýho bráchu, jenže už má svou rodinu, tak se mi ho nechce otravovalt, jedině když potřebujeme něco atypického. Manža je šikovnej v kuchyni, ale jinak mu nebylo naděleno.............ke všemu, co koupíme a co se musí skládat, dávají ty ku..y špatnej návod :s:

In reply to by Barče

:C]]: ...JÉ TO JE BEZVA....V KUCHYNI, TO TIŠE ZÁVIDÍM ZASE JÁ :w: ...TEN MŮJ MI NEUVAŘÍ ANI VAJÍČKA....A JEDNOU TEDY I KLUKŮM CHTĚL UVAŘIT ŠPAGETY, VAŘIL JE VE 14H A JÁ DĚLALA DO VEČERA DO 19h + 3/4 HOĎKY DOMŮ...DO TÉ DOBY JE NECHAL VE VODĚ...UVAŘENÉ BEZ SOLI...A NASCHYSTAL NÁM TO NA VEČEŘI....S KEČUPEM A POSYPANÝM SÝREM, - ROZMOČENÝ "KYD" NEMASTNÝ NESLANÝ FŮJ...A A ALE PRO NĚJ JSEM TO MEZI ZUBY TĚŽCE ŽMOLILA, ŽE SE SNAŽIL :$$: ...ALE NAŠTĚSTÍ MĚ Z TOHO VYTÁHLI KLUCI, KTEŘÍ ŘEKLI, ŽE SE TO OPRAVDU NEDÁ JÍST A ON TEDY VAŘIT NEUMÍ :-/) .... :-) :-) A BYLO PO VEČEŘI-ŠŤASTNĚ....PROTOŽE SE MI ZVEDALO VŠE... :-( MOŇASEK :-)

In reply to by Barče

:a: ...TU MUSÍŠ OCENIT... I KDYBY TO BYLO NEPŘÍJEMNÉ A NEBO ZLÉ.... TO PAK UVIDÍŠ TEN OBRAT... :-) PA KRÁSNÝ VEČER... :C]]: ;) MOŇASEK :-)

In reply to by Barče

No to můj přítel je instalatér ale doma máme vše dělané a každej se nás ptá kde jsme to koupily a je to fakt lepší když jsem se třeba dívala na ty pulty dřevěné tak to jsou pálky kolem 5-7tisíc nás to vyjde na když to přeženu na 2 a budu to mít podle představ super. Ale nebud´smutná každej chlap umí něco

In reply to by moni.bed

:s: je to nejlepší protože mě se třeba osobně nelíbí ty přebalovací pulty nejlepší je když tat´ka řekne nakresli si to jak to budeš chtít a kolik šuplíků a poliček a je to. A jak vysoké a to je nejlepší a navíc nás to vyjde na pár korun . :°~°: Tak to jsem ráda že vy taky katka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky